logo

CHP EREĞLİ’DE 2.ARAS DÖNEMİ

  • Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı görevine, partinin eski ilçe başkanlarından Sevdekar Aras atandı.

CHP Genel Merkezi tarafından yapılan değerlendirmelerin ardından Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı için beklenen atama gerçekleştirildi.

Bu kapsamda, 26 Ağustos 2026 tarihli -1811 sayılı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı
Orhan Sarıbal ile Genel Sekreter Rifat Turuntay Nalbantoğlu imzalı atama kararına göre, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı görevine partinin önceki dönem ilçe başkanlarından Sevdekar Aras getirildi.

Partinin Kdz. Ereğli örgütünde daha önce farklı kademelerde görev yapan ve ilçe başkanlığı görevinde de bulunan Aras’ın, önümüzdeki süreçte yeni yönetimin oluşturulmasına yönelik çalışmalara hızla başlaması bekleniyor.

Öte yandan, İl Başkanı Olcay Can’dan alınan bilgiye göre ilçe yönetimi bir hafta sonra belirlenecek.

SEVDEKAR ARAS KİMDİR?

İlk, orta ve lise eğitimini Karadeniz Ereğli’de tamamlayan Sevdekar Aras, küçük yaşlarda futbola başladı ve uzun yıllar sporla ilgilendi.

İş hayatına genç yaşlarda adım atan Aras, inşaat sektöründe faaliyet gösterdi. Evli ve iki çocuk babası olan Sevdekar Aras, Cumhuriyet Halk Partisi’nde çeşitli kademelerde görev aldı.

Aras, siyasi yaşamı boyunca 2014 yılında belediye meclis üyeliği, 2015 yılında ilçe yönetim kurulu üyeliği, 2017 yılında ilçe sekreterliği ve 2019 yılında CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Partideki görevlerinin yanı sıra CHP Genel Merkez Spor Kurulu üyeliği ile Batı Karadeniz Bölge Temsilciliği görevlerini de üstlenen Sevdekar Aras, parti örgütü içerisinde uzun yıllara dayanan siyasi ve yönetişim deneyimiyle tanınıyor.

  • Gazeteniz İŞ’te Haber Hayat, konuyu ve Sevdekar Aras ismini bir hafta önce haberleştirmişti. İlgili haberi okumak için bağlantıyı tıklayınız :

Paylaşın:
Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ