logo

BEUN’DE İŞKUR GENÇLİK PROGRAMI BAŞVURULARI SÜRÜYOR

  • Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde 1.860 öğrencinin yararlanacağı İŞKUR Gençlik Programı’na başvurular 8 Kasım’a kadar sürecek. Noter kurasıyla belirlenecek öğrencilere çalıştıkları her gün için 1.375 TL ödenecek.

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜN), Gençliğin Üretim Çağı (GÜÇ) Projesi kapsamında İŞKUR Gençlik Programı için iş birliği protokolü imzaladı. Protokole BEÜN Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ulusoy ile İl Müdürü Okan Şentürk imza attı.

Programla öğrencilerin eğitimleri sürerken mesleki deneyim kazanmaları ve mezuniyet öncesinde iş hayatına hazırlanmaları amaçlanıyor.

Noter kurası 11 Kasım’da

Başvurular 4–8 Kasım 2026 tarihleri arasında İŞKUR’un GÜÇ başvuru portalı, İŞKUR Mobil uygulaması veya ALO 170 Çağrı Merkezi üzerinden yapılabilecek. Programa katılacak öğrenciler, 11 Kasım Çarşamba günü saat 10.00’da BEÜN Doç. Dr. Ali Arslan Konferans Salonu’nda çekilecek noter kurasıyla belirlenecek.

Haftada en fazla üç gün

23 Kasım 2026’da başlayacak program, 11 Haziran 2027’de sona erecek. Yaklaşık yedi aya yayılan programın toplam uygulama süresi 88 gün olacak. Öğrenciler programdan haftada en fazla üç gün ve toplam 22,5 saat yararlanabilecek.

Paylaşın:
Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ