logo

SİYASİLER, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Kısaca İşçi Bayramı olarak anılan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeni bazı siyasiler, 1 Mayıs Cuma günü öğleden sonra yazılı kutlama mesajları yayınladılar.

İşte o mesajlar :

Yavuz Erkmen / İyi Parti Zonguldak İL Başkanı :

Alın teri ve emeğin en yüce değer oldugu inanciyla tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı olan Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum Şu zor günler yaşadığımız salgın günlerini geride birakmak isterken ,işçi ve emekçi arkadaslarimizinda bugüne kadar yaşadıkları zorlukları geride bırakıp, can güvenliği korkusu yasamadan isguvenligi saglanmis isyerlerinde barış ortami içerisinde üretime katkı verip aileleri birlikte ekonomik sorunlar yasamadan saglik huzur mutluluk icinde iyiliklerle dolu yasayacaklari guzel bir gelecek diliyorum .Özelliklede emegin başkenti olarak bilinen kentimizdede madenlerde yasadigimiz kazalarda vefat eden tum iscilerimiz basta olmak uzere iş kazalarinda kaybettigimiz bütün emekcilerimizi bugun saygiyla anarken bu tür kazalarin yaşanmamasınin en buyuk dileğim ve duamın olduğunu bir kez daha bildiririm.

Fatih Çakır / Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı

Hükümetimiz 18 yıllık iktidarı boyunca, emekçilerimizin haklarının uzlaşma zemininde korunması için çalıştı. Bugüne kadar ücretten, sosyal haklara ve çalışma ortamlarının iyileştirilmesine kadar önemli adımlar attık.

Koronavirüs salgınıyla mücadele ettiğimiz bugünlerde de emekçilerimizin mağdur olmaması, istihdamın korunması için hükümetimizin gayretleri devam ediyor. Sıkıntıların en aza indirilmesi için imkanlar ölçüsünde yapılması gerekenler yapılıyor. Bundan sonra da işçilerimizin hukukunun korunması için yürütülecek çalışmaları, atılacak adımları gayret ve samimiyetle atmayı sürdüreceğiz.

Bu vesileyle tüm dünyada, ülkemizde ve şehrimizde yaşayan işçilerimize hakkaniyetli, adil, sağlıklı bir çalışma ortamı diliyor, hepsinin 1 Mayıs emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.

Paylaşın:
792 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ