logo

SÜRÜCÜLER, KIŞLA SANAYİ KAVŞAĞI YOLUNDAN ŞİKAYETÇİ!

Kdz. Ereğli Kışla Mahallesi karayolu ile Sanayi Sitesi girişi kavşağındaki asfaltta oluşan derin bozulmalar ve kasisler sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Kdz. Ereğli Kışla Mahallesi karayolu ile Sanayi Sitesi girişi kavşağındaki asfaltta oluşan derin bozulmalar ve kasisler sürücülere zor anlar yaşatıyor. Ağır araçların sıklıkla kullandığı yolun özellikle sol şeridinde oluşan derin oluklardan kaçmak isteyen hafif araçlar ile ağır araçların sürücüleri yoldan şikayetçi!

YOL ADETA BURUŞMUŞ VE LASTİK İZLERİ DERİNLEŞTİRMİŞ

Yolda oluşan derin lastik izleri sonucu aracının altındaki karter muhafazasının yolu sürtündüğünü, belirten bir sürücü, muhabirimize konuştu. Oluşabilecek büyük bir trafik kazasını ucuz atlattığını belirten sürücü “Kışladan şehir merkezine veya sanayiye dönen kavşakta o kadar derin tekerlek izleri oluşmuş ki yol adeta buruşmuş. Ne yoldan kaçabiliyoruz ne de aracın altını koruyabiliyoruz. Her an kaza olabilir. Bu yolun sahibi karayolları veya belediye yada her kimse bir an önce daha büyük kazalara neden olmadan tamir etmeli. Yetkililere aracılığınız ile sesleniyorum. Burayı görsünler ve düzeltsinler.” dedi.

Yoğun ağır ve hafif araç trafiğin aktığı tehlike arz eden yola bir an önce müdahale edilmesi gerekiyor.

Paylaşın:
854 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ