logo

İYİ PARTİ HEYETİ EMİRALİ KÖYÜNDEN MEMNUN DÖNDÜ

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, ekibi ile birlikte gerçekleştirdiği hafta sonu köy ziyaretlerine Emirali Köyü ile devam ettiğini ve gördüğü ilgiden memnuniyetini bildirdi.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, ekbi ile birlikte esnaf, mahalle ve köy ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerde salgına karşı maske dağıtan ve Korona Virüs’ten korunma yöntemlerini tekrarlayan Balbaloğlu, gördüğü ilgiden oldukça memnun…

“DERTLERİNE NEŞELERİNE ORTAK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Köy ziyaretlerinde ekibi ile birlikte halkı dinleyen ve sorunları not alarak bunları çözüm yolları aramak için genel merkeze ilettiğini ifade eden Balbaloğlu, “ziyaretler ve ziyaretçi kabulleri bizim açımızdan kamuoyu yoklaması mahiyetinde gerçekleşiyor. Samimiyetimize güvenen vatandaş bizimle dertleşiyor; iyi yada kötü gidişatı, ihtiyaçlarını taleplerini iletiyor. Bizi çare olarak görüyor. Sloganımızda da belirttiğimiz gibi Millet bizi çağırıyor. Gezi ve ziyaretlerimize, halkımızla bir arada olmaya, dertlerine neşelerine ortak olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Balbaloğlu hafta sonu gerçekleştirdiği köy ziyaretini ise, “Emirali köy ziyaretimiz esnasında bizlerle gösterdikleri misafirperverlikleri için başta köy muhtarımız Sn.Ayhan AKMAN olmak üzere tüm köy sakinlerine teşekkür ediyoruz.” notu ile paylaştı.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ :

Paylaşın:
806 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ