logo

FADIL DEMİREL DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI

Tat Metal Yönetim Kurulu Üyesi, Erdemir ve Kardemir Eski Genel Müdürlerinden Fadıl Demirel, Korona Virüs tedavisi görmekte iken vefatının ardından memleketi Sinop’ta dualarla ebediyete uğurlandı.

Demir çelik sektöründe ve çevresinde sevilen insan Demirel, yaklaşık 2 ay süren yoğun bakım tedavisinin ardından önceki gün İstanbul’da hayatını kaybetmişti.

EŞİ VE ÇOCUKLARI TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Merhum Fadıl Demirel’in cenaze namazı, aile yakınları ve dostlarının katılımı ile 11 Aralık Cuma günü, Memleketi Sinop’un Türkeli İlçesi Akçabük Köyünde cum namazının ardından kılındı, aile mezarlığında defnedildi. Cenazede Eşi Gülefer Demirel, Çocukları Ümran Demirel ile Selman Demirel tedbirler nedeni ile uzaktan da olsa taziyeleri kabul ettiler.

KATILIM :

Covid-10 önlemleri eşliğinde gerçekleştirilen Cenaze törenine; Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, İlçe protokolü, Kdz. Ereğli Organize Sanayi Bölgesi yatırımcılarından Tat Metal Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu, Tatsan Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Yeşilusta, Çanakkale Gestaş Genel Müdürü (Kardemir Eski Yönetim Kurulu üyelerinden) Mahir Sevinç, ve kalabalık cemaat katıldı.

TATOĞLU “ACIMIZ BÜYÜK”

Cenaze sonrası haber merkezimizin telefonla ulaştığı Akın Tatoğlu, Fadıl Demirel’in vefatında duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Acımız büyük, ancak elden bir şey gelmiyor. Tüm mesai arkadaşlarımız adına cenazeye katılarak son görevimizi de yerine getirmeye çalıştık, aile yakınlarına baş sağlığı diledik. Fadıl bey için her şeye değer, Allah Rahmet eylesin, hepimizin başı sağ olsun. ” dedi.

GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ:

Paylaşın:
3702 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ