logo

HYUNDAI’DEN SİMGE PLAZA’YA ‘BAŞARILI TEMSİL’ TEŞEKKÜRÜ

• Hyundai Otomotiv Türkiye Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcı Sebahattin Şimşek, Kdz. Ereğli Bayisi Simge Plaza ziyaretinde, Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu ve ekibine teşekkür ederek, “Böyle pırıl pırıl bir tesiste markamızın değerini, bilinirliliğini sürekli Kdz. Ereğli’de yüksek tuttuğu için teşekkür ediyorum. Şemsi bey ile uzun yıllardır iş ortaklığı yapıyoruz, markamızı çok başarılı bir şekilde temsil ediyor Kdz. Ereğli’de…” dedi.

Hyundai Otomotiv Türkiye Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcı Sebahattin Şimşek ve Servisten Sorumlu Genel Müdürü Yardımcısı İlkay Tüzmen, Müşteri Memnuniyeti ve İş Geliştirme gezisi kapsamında Kdz. Ereğli Hyundai Bayisi Simge Plazayı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu, Genel Müdürü Yardımcısı Meral Akdoğan ve ekibi ile görüştü.

“MARKANIN DEĞERİNİ VE BİLİNİRLİLİĞİ EN YÜKSEKTE TUTUYOR”

9 Kasım Salı günü gerçekleşen ziyarette incelemenin ardından gazetemizden Doğan Gönüllü’ye konuşan Şimşek, “Şemsi Bey ve ekibine öncelikle teşekkür ediyorum. Böyle pırıl pırıl bir tesiste markamızın değerini, bilinirliliğini sürekli Kdz. Ereğli’de yüksek tuttuğu için. Şemsi bey ile uzun yıllardır iş ortaklığı yapıyoruz, markamızı çok başarılı bir şekilde temsil ediyor Kdz. Ereğli’de… Bizler de özellikle 1 buçuk senedir pandeminin getirmiş olduğu şartlardan dolayı çok fazla ziyaretlerde bulunamadık. Fakat, pandeminin şartları biraz daha rahatlayınca yeniden ziyaretlerimize başladık, bugün burada olmaktan çok mutluyum. Özellikle ziyaretlerimize Kdz. Ereğli’den başlamak da çok daha keyifli oldu bizim için.” dedi.

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDE SATIŞ SONRASI BAŞARI ÇOK ÖNEMLİ”

Şimşek, müşteri memnuniyeti ve iş geliştirme ziyaretlerine devam edeceklerini belirttiği konuşmasında sektörle ilgili önemli bilgiler de verdi. Müşteri memnuniyetinin önemine dikkat çeken Şimşek, “ Sadece otomotiv de değil, tüm sanayi malları tüketimi sektörüne baktığımızda öncelikle tek bir şey var; müşterilerimizin memnuniyeti. Müşterilerimizi her açıdan memnun edebilmek adına gerek satış, gerek satış sonrası; ben satış sonrasından sorumlu genel müdür yardımcısı olarak söylüyorum, satış sonrası müşteri memnuniyeti tek başına satış sonrasında kalmıyor tabi ki satışa da yansıyor. Otomobilde sanayi olarak, ticaret olarak gelişmiş ülkelere baktığımızda otomobille ilgilenen bir firma uzun vadede ayakta kalabilecekse, büyüyerek devam edecekse burada satış sonrasındaki başarısı çok önemli. Bizim için müşteri memnuniyeti o yüzden çok kıymetli, çok değerli. Bizler de tüm ekip olarak bu konuda çok özverili şekilde çalışıyoruz ama sadece biz ekip arkadaşlarımızla bunu yapamayız, tüm Türkiye’deki bayilerimiz genel müdüründen servis teknisyenine kadar canla başla bu konuyla ilgili çalışıyoruz. Müşteri memnuniyetini daha fazla nasıl arttırabiliriz, müşterimizin hayatını nasıl daha fazla kolaylaştırıp işlerini nasıl hızlandırabiliriz bunlarla ilgili çalışıyoruz, denemeler yapıyoruz ve sanıyorum başarılı da oluyoruz bu konuyla ilgili.” diye konuştu.

“İŞBİRLİĞİMİZİ UZUN SÜRE DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Kdz. Ereğli’nin otomotiv sektöründe yerinin ayrı olduğunu ifade eden Şimşek, sözlerini şöyle tamamladı :

“Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinde çok farklı kritik noktalar var. Kdz. Ereğli’de Batı Karadeniz’in kritik noktalarından bir tanesi, belki de en başında geliyor. Dolayısıyla da birçok markayı Ereğli’de görebiliyoruz. O gözle bakıyoruz biz de buraya, hem ticareti hem de verimliliği daha fazla desteklemek amacıyla var gücümüzle de çalışıyoruz. Şemsi (Durdu)beyle de işbirliğimizi daha uzun yıllar devam ettireceğiz, bir kez daha teşekkür ederiz kendisine.”

DURDU : “HYUNDAI GURURUMUZDUR”

Simge Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu ise 20 yıllık Hyundai bayisi olmaktan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Kalitesi ve dayanıklılığı ile ürün gamı ve Euro NCAP derecelendirmelerinden aldığı ödüllerle Hyundai Markasının bayisi olmak bizim için gerçek bir gurur vesilesidir. Sebahattin bey de kuruluşumuzdan beri bize destek veren bir yöneticimiz. Kendisini plazamızda ve Kdz. Ereğli’mizde görmekten çok memnun olduk. Kendisi ve ekibi müşteri memnuniyeti olarak üst üste bir kaç yıldır Türkiye birincisi. Bu gerçekten çok önemli bir kuvvet bizim için. Bizim gücümüze güç katıyor. Bizim sektörümüzde müşteri memnuniyeti çok önemli. Sabahattin bey ve ekibinin de bu anlamda markamıza katkıları çok büyük. Bizim göğsümüzü kabartıyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bugün de birlikte tesislerimiz gezildi ve her departmanı ayrı ayrı incelendi. Yatırımlarımız ve hizmetlerimiz, ekibimiz, kısacası her şey değerli müşterilerimiz için.” diye konuştu.

Öte yandan Şimşek Gazetemiz İŞ’te Haber Hayat’ı inceleyerek içerik ve görsel olarak etkileyici ve işlevsel bulduğunu belirtti.

Paylaşın:
960 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ