logo

HİSARCIKLIOĞLU’NUN ‘OKUL SÖZÜ’ FAKÜLTEYE EVRİLSİN!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun bu hafta sonu Kdz. Ereğli’de temaslarda bulunacak olması ile fakülte kampüsü projesinin yola girmesinin eş zamanlı olması, Hisarcıklıoğlu’nun “Ereğli’ye okul sözünün fakülteye evrilmesini” akıllara getirdi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Kdz. Ereğli’ye gelerek TSO’nun düzenleyeceği İstişare toplantısına katılacak.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, 21 Aralık Cumartesi günü planlanan İlçe ziyareti kapsamında ‘Kdz.Ereğli TSO Meslek Komiteleri, Meclis Üyeleri ve Oda Üyeleri İstişare Toplantısına’ katılacak. Toplantı Erdemir Kültür Merkezinde 14:00-15:30 saatleri arasında yapılacak.

HATIRLAYALIM:

Hisarcıklıoğlu’nun şu sıralar Ereğli’ye gelecek olması, akıllara 1 Mart 2108’de dönemin TSO yönetimi tarafından bölge milletvekilleri dahil geniş katılımla gerçekleştirilen “Karadeniz Ereğli Ekonomisinin Yıldızları” ödül törenini ve toplantıda yapılan konuşmaları akıllara getirdi.

YALÇIN “BİR OKUL İSTİYORUM” DEDİ

Söz konusu toplantıda TSO Başkanı Sıfatı ile konuşma yapan Sertan Yalçın, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan ilçeye bir okul yaptırma talebini “…Artık heralde ilçelere sıra gelmiştir diye düşünüyorum. Ben Kdz. Ereğli olarak Türkiye ve Odalar ve Borsalar Birliği’nden ilçemize bir okul istiyorum” sözleri ile ve ısrarla iletmişti.

HİSARCIKLIOĞLU “SÖZ” VERDİ

Hisarcıklıoğlu ise aynı toplantıda Yalçın’a cevaben “Biraz önce Sertan Başkan okul talep ettiği ve sayın vekilim(Faruk Çaturoğlu) tekrarladığı zaman salon inisiyatifini gösterdi. İnşallah Allah ömür verir, görevde verirse bizden de söz; Kdz. Ereğli’ye bir okul” demişti.

HATIRLATMANIN TAM ZAMANI!..

Haber Hayat Yayıncılık olarak “Hisarcıkloğlu’na ‘Ereğli’ye okul’ sözünü hatırlatmanın tam zamanıdır.” diyor ve ekliyoruz :

Zira ilçe gündemini uzun süre meşgul eden ve tüm çevrelerin hem fikir olduğu Eski Hastane alanına fakülte kampüsü projesi her türlü engel aşılarak yola girmiş durumda. Hatta Kaymakam Çorumluoğlu’nun girişimleri ile bir binanın Erdemir, diğerini bir bağışçı tarafından üstlendiği de biliniyor. Bu durumda; Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu başta olmak üzere, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın ve şimdiki TSO Başkanı Arslan Keleş’in ısrarla üzerinde durduğu fakülte kampüsünde, binalardan en az birisini TOBB’un üstlenmesi istenmeli ve gerçekleşmesi beklenmeli. Hatta mümkünse tarih belirlenmeli.

NOT: HABER HAYAT WEB SİTESİ ARŞİV KAYITLARINA ERİŞİM SORUNU NEDENİ İLE İLGİLİ HABERİ KDZEREĞLİHABER.COM SİTESİNDEN TAKİP ETMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ GÖRSELİ TIKLAYABİLİRSİNİZ:

Paylaşın:
889 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ