logo

VOLEYBOL GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ KURULDU

  • Kdz. Ereğli’de Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü Derneği kuruldu.

Kdz. Ereğli Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 12 Aralık 2019 tarihi itibariyle kuruldu.

Kdz. Ereğli Voleybol camiasının bilinen isimleri Nusret Ansen, Engin Kılıç, Muharrem Okumuş ve Oğuz Yıldırım’ın oluşturduğu ekip, yine bu spora gönül veren Burçin Yürüten, Hasan Aliefendioğlu ve Şemi Kazokoğlu‘nun da ilave olmasıyla oluşan 7 kişilik kurucu yönetim ile spor kulübü kurdular.

45 KIZ, 12 ERKEK OYUNCU İLE BAŞLADILAR…

Kurucu Başkan Nusret Ansen; konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ” Birkaç yıldır çalıştırdığımız oyuncuların müsabakalarda kendi kimlikleri kendi kulüpleri adına yarışması düşüncesiyle Kdz.Ereğli Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ni kurmaya karar verdik. 2002 ve 2009 arası doğumlu yaklaşık 45 tane kız, 12 tane erkek oyuncumuz var. Bu yıl kızlarda midi, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerde yer alacağız. Kdz. Ereğli’yi sadece biz temsil ediyoruz. Küçükler kategorisindeki 5, Yıldızlar Kategorisindeki 4 ve Gençler Kategorisindeki 3 rakibimiz Zonguldak, Devrek, Çaycuma ve Kilimli bölgelerinden. Oyuncularımızın hepsi aynı zamanda kendi okul takımlarında da birbirlerine rakip olup, kulüp antremanlarında beraber çalışıyorlar. Bu da çalışmalarımıza ve amacımıza ayrı bir renk katıyor. Erkeklerde ise il genelinde 4 takım bulunamadığı için henüz lig oluşturulamadı. Lig oluşturulamazsa GSİM ve Federasyon izniyle İli temsilen direk gruplarda mücadele etmemiz söz konusu.” dedi.

İLK MAÇ 5 OCAK’TA ; TÜM EREĞLİ HALKINI DAVETLİ

Ansen, genel amacın voleybol sporuna gönül vermiş çocuklara mümkün olduğunca spor yaptırmak ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak olduğunu belirterek şöyle devam etti:

“Ve tabii ki köklü bir voleybol geçmişi olan ilçemizi başarıyla temsil etmek istiyoruz. Yaz döneminde de voleybol okulu açmayı planlıyoruz. Şu anda da midi kategorisine 2008 ve 2009’lu çocuklarımız antremanlarımıza katılabilirler… Yıldız Kızlar İl Müsabakaları 22.12.2019 tarihinde başladı. İlk müsabakamız 05.01.2020 tarihi saat 12.00’de Yıldız Kızlar Kategorisinde ve Kdz.Ereğli Spor Salonunda Zonguldak İdmanocağı Spor Kulübü ile olacak. Müsabakalarımıza tüm Kdz.Ereğli halkını bekliyoruz. Arzu eden sporseverler instagramdaki @kdz_ereglivoleybol_skhesabımızı takip ederek etkinlik ve maçlarımız ile alakalı bilgilere ulaşabilirler.”

TEŞEKKÜR ETTİ

Ansen ayrıca; Kulübün kuruluş aşamasında ve sonrasında desteğini esirgemeyen sporsever işadamları Kutsi Başsarıoğlu-Giz Denizcilik, Muzaffer Özer ve Avukat Hasan Behçet Aliefendioğlu’na teşekkür etti.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1332 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ