logo

MEHTAP AKDEMİR KURSİYERLERİ ESERLERİNİ SERGİLEDİ

  • Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Mehtap Akdemir Sanat Atölyesi Kursiyer ve Öğrencileri eserlerini sergiledi. Sergi açılışına yoğun ilgi oldu.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Mehtap Akdemir Sanat Atölyesi Kursiyer ve Öğrencileri eserlerini sergiledi.

27 Mayıs Cuma günü saat 18.00’de Atatürk Kültür Merkezi(AKM) Osman Zeki Oral ve Vedat Can Salonlarında açılışları ayrı ayrı yapılan resim sergisinde 19 yetişkin kursiyer ve 44 öğrencinin resimleri sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

SANATA VE SANATÇIYA DESTEK…

Serginin açılışını Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Gökhan Günay, CHP İlçe Başkanı Op.Dr. Eylem Ertuğrul, Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu ve Atölye Sahibi Sanatçı Mehtap Akdemir birlikte yaptılar. Açılışta yapılan konuşmalarda sanatın ve sanatçının toplumsal yaşamdaki önemine değinildi. Başkan Vekili Günay, belediye başkanı Halil Posbıyık’ın talimatları doğrultusunda sanata her zaman destek verdiklerini vurguladı. Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak, Başkan Danışmanı Nart Bozkurt, Basın Danışmanı Nergis Bozkurt ve Kültür Müdürü Muhammet Ali Ateş’de açılışa katılan isimler arasında yer aldı.

YOĞUN İLGİ GÖREN SERGİ HAFTA SONU DA AÇIK OLACAK

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sergi açılışının ardından, Mehtap Akdemir ile ressamlar, protokol üyelerine ve sanatseverlere tablolar hakkında bilgilendirmede bulundu. Sergide madenci temalı eserleri bulunan Güler Önder, “Onlarca resmi sanat severlerin beğenisine sunduğumuz sergimizde toplumsal sorunlara da değinmek istedik. ‘Sanat toplumu içinde barındıran silahtır’ sözünü benimseyip zararsız olan bu silahı kullandık.” dedi.

Sergi sonunda Atatürk tablosu önünde toplu fotoğraf çektiren kursiyerler, gün sonunda ise kutlama pastası kesti.

Tabloların satın alınabileceği Mehtap Akdemir Sanat Atölyesi Sergisi, 29 Mayıs Pazar günü akşamına kadar sanatseverlerin ziyaretine açık kalacak.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI:

Paylaşın:
1172 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ