logo

BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

  • Zonguldak geneli İzmirlioğlu Matematik ve Fen Olimpiyatı(İMFO), Zonguldak Geneli Model Birleşmiş Milletler Konferansı(EFLMUN) ve Türkiye Geneli 7 Kitap 7 Bölge projesi ödül töreni Kdz. Ereğli’de düzenlendi.

Zonguldak geneli İzmirlioğlu Matematik ve Fen Olimpiyatı(İMFO), Zonguldak Geneli Model Birleşmiş Milletler Konferansı(EFLMUN) ve Türkiye Geneli 7 Kitap 7 Bölge projesi ödül töreni Kdz. Ereğli’de düzenlendi.

Kdz. Ereğli İbrahim-Süheyla İzmirli Fen Lisesi tarafından organize edilen tören, 10 Haziran Cuma günü Şahinde Hayrettin Yavuz Bilim Sanat Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Törene BEÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Hayırsever İzmirli ailesi üyeleri, eğitimciler, aileler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Süheyla İzmirli Fen Lisesi Müdürü Kdz. Ereğli Alaattin Pekdemir, konuşmasına Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenler, katılım gösteren okullar ve bütün öğrencilere şükran ve teşekkürlerini sunarak başladı.

PAKDEMİR, PROJENİN AMAÇ VE SONUCUNU ÖZETLEDİ

Projenin amacını; öğrencilerin bulundukları sınıf düzeyindeki matematik ve fen bilimlerinde öğretim programında bulunan kazanımlarından, edinmeleri beklenen bilgi ve beceri durumlarını tespit etmek, gelişimlerini takip etmek ve eksikliklerini gidermek, onlara yol göstermek olduğunu tekrarlayan Pekdemir, “Bu konferans ile öğrencilerimiz, dünyanın farklı ülkelerinin diplomatları olarak uluslararası konuları İngilizce tartışma ve karara bağlama fırsatı yakaladılar.” dedi.

 Öğrencilerin başarılarının ödüllendirilmesinin önemine dikkat çeken Pekdemir “…bu vesileyle okulları ve öğrencileri birbirine yaklaştırıp işbirliği becerilerini geliştirmelerinin heyecanını yaşadık.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından ödül törenine geçildi.  

Başarılı öğrencilere ödüllerini Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz tarafından verilirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy’da Yavuz ve öğretmenlere plaket takdim etti.

Paylaşın:
778 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ