logo

ÖĞRETMEN DESTEK ATÖLYESİNE EREĞLİ’DEN 4 ÖĞRETMEN KATILDI

  • Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu Öğretmen Destek Atölyeleri projesi, 11-12 Haziran tarihleri arasında Ankara‘da yapılan eğitimlerle le son buldu. Proje Kdz. Ereğli’den dört öğretmen katılım sağladı

Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu Öğretmen Destek Atölyeleri projesi, Türkiye’nin farklı bölgelerinde görev yapan 40 öğretmenin katılımı ile gerçekleştirildi. 7 ay boyunca süren projeye Kdz. Ereğli Soroptimist Kulübünün katkılarıyla, ilçede görev yapan 4 öğretmen katılım sağladı.

Edinilen bilgiye göre ; Proje kapsamında meslekte yeni yaklaşımlar ve tekniklerin yer aldığı programda, öğretmenler gerek kişisel gerekse mesleki becerilerini geliştirme fırsatı buldular. Projenin eğitimleri ‘Eğitimde Kalite ve İşbirliği Platformu’ tarafından sağlandı.

KAPANIŞ PROGRAMI ANITKABİR ZİYARETİ İLE BAŞLADI

Proje finali ise, 11-12 Haziran tarihleri arasında Ankara‘da yapıldı. Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Anıtkabir ziyaretinde saygı duruşunda bulunulması ile başlayan ve bir dizi eğitimle devam eden kapanış toplantısına Kdz. Ereğli Soroptimist Kulübü yöneticileri ve projeye dahil olan öğretmenler da katıldı.

“AYDINLIK GELECEĞİN TEMELİNİ OLUŞTURACAKLAR”

Kapanış toplantısında Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu yöneticileri tarafında yapılan konuşmalarda, geleceğin mimarları olan öğretmenlerin, aldıkları eğitimlerle yurdun değişik bölgelerinde aydınlık bir geleceğin temelini oluşturacakları vurgulanarak, proje koordinasyonunda ve eğitimlerde emeği geçen tüm kulüp yöneticilerine, üyelere ve öğretmenlere teşekkür edildi.


Paylaşın:
752 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ