logo

EREĞLİ OSB’YE GİRİŞ VE OSB İÇİ YOLLAR BAKIM İSTİYOR

  • Kdz. Ereğli’de 50’nin üzerinde orta ve büyük ölçekli fabrikanın faaliyet gösterdiği Organize Sanayi Bölgesine girişi-çıkış ve fabrikalar arası dahili yolların bozuk olması sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Organize Sanayi Bölgesi(OSB)ne Kıyıcak, Topçalı ve Bölücek mahallelerinden giden yolların aşırı derecede bozuk olması sürücülere adeta isyan ettiriyor. Öte yandan OSB nizamiye kapıları arasındaki ana yol ve fabrikalar arasından ara yollar da bakıma muhtaç halde.

50’nin üzerinde orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği ve yaklaşık 2 bin 500 kişinin istihdam edildiği OSB’ye giden ve nizamiyeler arasında kalan yolların bir an önce yapılmasını isteyen ağı araç ve hafif araç sürücüleri, araçlarında büyük hasarlar meydana geldiğini ifade ediyor.
Sürücüler; il özel idare, belediye ve OSB müteşebbis heyeti yetkililerinin yolları inceleyip bakım ve onarım için gerekli çalışmaların yapmasını talep ediyor.

Paylaşın:
616 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ

#

EREĞLİ OSB’YE GİRİŞ VE OSB İÇİ YOLLAR BAKIM İSTİYOR” için 1 yorum

  1. cafer : diyor ki:

    Doğan bey,Organize merasında otlayan ineklerden para alsalar sorunun çözümüne ekonomik katkı olur.Devletimiz günlük 10 Tl olarak meralarda hayvan otlatma fiyatı belirledi.Her gün onlarca inek organizenin içinde otluyor.Bu sorunu çözemedik ki daha yolu çözelim.