logo

EREĞLİ BELEDİYE MECLİSİ YILIN İLK TOPLANTISINI YAPTI

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Ocak ayı olağan toplantısı; Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın başkanlığında yapıldı.

2 Ocak Perşembe günü Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem dışı konuşma yapan Başkan Posbıyık, yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesini diledi ve “yeni yılda da sağlıkla güzel işler yapalım inşallah. Belediyemizin de inşallah 2020 yılında performansı çok iyi olur. Birlik beraberlik içerisinde inşallah güzel işler yaparız. 2020 yılının Ereğli’ye, Zonguldak’a ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.”dedi.

DENETİM KOMİSYONU BELİRLENDİ

Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi ve 2020 yılı boyunca görev yapacak olan Denetim Komisyonu seçimleri gerçekleştirildi.

Kapalı zarf usulü ile yapılan seçimlerde, CHP’den 32’şer oy alan Emrah Karaarslan, Satılmış Yiğit ve Çetin Günce ile AK Parti’den 27 oy alan Zafer Hüseyin Durmaz ve 26 oy alan Ayhan Erol Denetim Komisyonu’na seçildi.

Meclisin toplanma günü her ayın ilk Çarşambası olarak belirlenirken, meclisin izinli sayılacağı ayın ise Ağustos olmasına karar kılındı.

SPOR KOMİSYONU KURULDU

Mecliste AK Parti grubunun ek gündem maddesi olarak sunduğu ilçedeki amatör spor kulüpleri ve branşlarının desteklenmesi konusu oy birliği ile gündeme alındı. Görüşülen madde kapsamında bir komisyon kurulması kararı alınırken bu komisyona CHP grubundan Tarkan Atik, Sertan Kuzu ve Satılmış Yiğit, AK Parti Grubundan ise Yahya Çakır, Zafer Yalman ve Fuat Ulaş seçildiler. Komisyonun belediye ve hükümet işbirliğini koordine ederek ilçeye spor konusunda altyapı çalışmaları yapması hedefleniyor.

Paylaşın:
1002 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ