logo

BERCE İLE CENK’İN DÜĞÜNÜNDE EĞLENCE DORUKTA…

  • Kdz. Ereğlili ailelerden Berrin & Celalettin Özdilmen çiftinin kızı Berce ile İstanbul’dan Sevinç & Mehmet Layık Çiftinin oğlu Cenk’in kına &düğün töreninde eğlence doruğa çıktı.

Kdz. Ereğlili ailelerden Berrin & Celalettin Özdilmen çiftinin kızı Berce ile İstanbul’dan Sevinç & Mehmet Layık Çiftinin oğlu Cenk mutluluğa adım attı.

14 Ağustos Pazar Günü Ereğli Mühendisler Derneğinde düzenlenen Kına & Düğün törenine çiftin aileleri, akrabaları ve davetliler katıldı.

Dans müziği ile başlayan gece, geleneksel kına eğlencesi ile sürdü. Genç kızların ve ailelerin katıldığı kına merasimi büyük beğeni topladı. Kına eğlencesi, Gelin Berce’nin Damat Cenk’İn etrafında oynayıp evliliğin bir ömür boyu, bolluk, bereket, mutluluk ve ağız tatlılığı ile geçmesi niyetiyle testiyi kırması ile devam ederken, genç çiftin sempatik hareketleri davetlilerin alkışları ile karşılık buldu.

Nezih davetli topluluğunun katıldığı gecede, düğün pastası kesildi, takı merasimi yapıldı.

Davetliler, Gelin Berce’nin babası Celalettin Özdilmen’in hareketli oyunlarında ayak uydurmaya çalışırken eğlence doruğa çıktı. Bu arada Özdilmen ailesinin yakın dostu Muhittin Dikmen’in ricası üzerine tüm gelin babalarına atfen Ferhat Göçer’in sesinden “Affet Kızım” şarkısı ile babalar ve kızlarının dansa davetine ve duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Mutluluk rüzgarlarının estiği düğün töreni davetlilerin geç saatlere kadar sohbet, eğlence ve bol bol hatıra fotoğrafları çekilmesi ile devam etti. Celalettin Özdilmen’in 40 yıl önce birlikte mezun olduğu lise arkadaşları ise sınıfı temsilen gençlerin mutluluğunu paylaştı.

Gençler ve aileler için damat ailesi tarafından İstanbul’da ayrıca nikah ve kokteyl düzenleneceği öğrenildi.

Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak aileleri ve gençleri kutlar, mutluklar dileriz.

Paylaşın:
1169 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ