logo

ADD : ‘SOFRA’ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

  • Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Kdz. Ereğli Şubesi tarafından düzenlenen Tiyatro Dembedem’in “Sofra” oyununun büyük ilgi gördüğü bildirildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Kdz. Ereğli Şubesi tarafından düzenlenen Tiyatro Dembedem’in “Sofra” oyununun büyük ilgi gördüğü bildirildi.

ADD Ereğli Şubesinden verilen bilgiye göre ilgi gören oyunda duygu dolu anlar yaşandı. Tiyatro ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Gösterinin başında, Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılarla ve İzmir Marşıyla eşlik eden değerli sanatçımız Gökhan Göçmen programımıza renk kattı. Tiyatro Dembedem Genel Sanat Yönetmeni kıymetli sanatçımız Utku Özçalcı, Atatürkçü Düşünce Derneği Kdz. Ereğli Gyk Üyesi Yusuf Arslan’ a ve Şube Yönetim Kuruluna Plaket takdim ederken, burs fonumuza da destekte bulundu. Bizde oyuncularımıza ve programa destek verenlere plaket ve teşekkür belgelerini verip programımızı sonlandırdık. Babasının rahatsızlığı dolayısıyla aramızda olamayan ADD Kdz. Ereğli Şube başkanımız Sezai Özcan herkese selam ve sevgilerini iletti.. Salonu dolduran herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” denildi.

Paylaşın:
428 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ