logo

GÜLDÜREREK DÜŞÜNDÜRDÜ: “HORTUMLARI BÖYLE KESECEĞİZ!”

  • Yeniden Refah Partisi Genel merkez MYK üyesi ve  Genel Başkan Danışmanı Mehmet Aras, Kdz. Ereğli teşkilatının düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, tüm ülkeyi dolaşarak Genel Başkan Fatih Erbakan’ın selamlarını iletip, partinin yapacaklarını anlattıklarını ve “biz gelirsek milli görüş politikalarını uygulayacağız, hortumları böyle keseceğiz, hırsızlığı önleyeceğiz” dediklerini görsel maketlerle açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Kdz Ereğli ilçe teşkilatı tarafından teşkilat kaynaşması ve basın toplantısı düzenlendi.

29 Ocak Pazar günü Acheron Antep Sofrası’nda düzenlenen kahvaltılı toplantıya parti yöneticileri, partililer ve basın mensupları katıldı.

Moderatörlüğünü İlçe Başkan Yardımcısı Selman Yanık’ın üstlendiği toplantı dua ile başladı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Adem Çetinkaya, basınla, teşkilat yönetici ve üyelerini tanıştırmak için toplantı düzenlendiğini açıkladı.

ÇETİNKAYA : “EREĞLİ HİZMET FAKİRİ BİR İLÇE”

Konuşmasına İsveç ve Hollanda’da meydana gelen Kuran-ı Kerim yakılması olaylarını lanetleyerek başlayan Çatinkaya, Refah Partisi ve Yenden Refah Partisi’nin kuruluşlarından bu güne kadarki süreci kronolojik olarak özetleyerek, “partimizin ana hedefi; milletin milli ve manevi kalkınmasını gerçekleştirmek ve refaha kavuşturmaktır” dedi. Partinin ülke çapında teşkilatlanmasını tamamladığını bildiren Çetinkaya, 2018 yılından bu yana Kdz. Ereğli ve çevresinde çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Ereğli’nin milletvekili olmadığını ve hizmet fakiri bir ilçe olduğunu savunan Çetinkaya, örnek olarak Kampüs ve Kamu binaları eksikliğini gösterdi.

SARI : “SOSYAL YARDIM VARSA HUZUR YOKTUR”

İl Başkanı Necdet Sarı ise “mücahit Erbakan sloganları eşliğinde sürdürdüğü konuşmasında “Yeniden Refah iktidarında ülkemiz bereketlenecek” ifadelerini kullandı ve hak kavramı üzerinden yorumlar yaparak hükümetin adaletli paylaşım yapmadığını savundu. “Emekliye 5 bin 500 lira vermek adil değil zulümdür” diye konuşan Sarı,  “bir ülkede sosyal yardım yapılıyorsa orada huzur yoktur” dedi. Asgari ücretin en az 14 bin lira olması gerektiğini kaydeden Sarı, ekonomi kadar ahlaki ve manevi değerlerin önemine vurgu yaparak iktidarlarında İstanbul Sözleşmesini yırtıp atacaklarını, LGTB örgütlerin kapatacaklarını belirterek Yeniden Refah Partisi için oy istedi.

ARAS ADETA ŞOV YAPTI!

Genel merkez MYK üyesi ve  Genel Başkan Danışmanı Mehmet Aras ise sandalye üzerine çıkarak renkli görseller ve maketlerle desteklediği sunumunda Ak Parti Hükümetinin ekonomi politikalarını eleştirdi. Yaşının 80’e yaklaştığını açıklayan Aras, insanların sandık başında, musalla taşında ve mahşer başında hesap vereceklerini söyleyerek eleştirilerini örneklemelerle sürdürdü. Ak Parti hükümetini kast ederek, “biz bu işi biliyoruz, onlar bu işi bilemez, biz bunların hocasıyız” diye konuşan Aras, tüm ülkeyi dolaşarak Genel Başkan Fatih Erbakan’ın selamlarını iletip, partinin yapacaklarını anlattıklarını ve “20 yıllık Ak Parti iktidarında dertler büyüdü. Biz gelirsek milli görüş politikalarını uygulayacağız, hortumları keseceğiz, hırsızlığı önleyeceğiz” dediklerini açıkladı.

Aras gazetecilerin soruları üzerine; makam, para ve kadına düşkünlüğün zararlarını açıkladı ve Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Eski Bakan Abdullatif Şener ve Bülent Arınç gibi isimleri sayarak “şimdi maskara oldular!” diye konuştu. Seçim tahmini sorusuna ise baraj sorunumuz yok diye cevap veren Aras, hiçbir ittifak içinde yer almadıklarını tekrarladı.  

Toplantı plaket töreni ve tolu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Paylaşın:
653 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ