logo

GENÇLERDEN, “YARALARI BİRLİKTE SARIYORUZ” KAMPANYASI…

  • Karadeniz Ereğli Gençlik Platformu ve Milli Gençlik Birliği, “Yaraları Birlikte Sarıyoruz!” kampanyası başlattı.

Karadeniz Ereğli Gençlik Platformu(KERGEP) ile Milli Gençlik Birliği(MGB) tarafından “Yaraları Birlikte Sarıyoruz!” kampanyası başlatıldı.

Söz konusu kampanyaya ülkenin çeşitli yerlerinden Zonguldak ve Ereğlili iş insanlarından, esnaflardan ve ayrıca lise, üniversite öğrencilerinden destekler geldiği bildirildi. Toplanan bağışlarla deprem bölgesine gönderilmek üzere gıda ve temizlik malzemelerinden oluşan ve değeri 36 bin 800 lirayı bulan 160 koliye ulaşıldığı, 101 adet gıda kolisinin alındığını geri kalan 59 kolinin ise hijyen, kadın temizlik malzemeleri olarak hazırlanacağını belirtildi. Ayrıca, afet bölgesine gönderilecek yardımların yanı sıra Ereğli‘ye gelen depremzede ailelere de hazırlanan koliler ihtiyaç durumlarına göre ulaştırılacak.

‘Yaraları Birlikte Sarıyoruz’ kampanyası sürdürücüleri KERGEP Başkanı Yiğitcan Yıldırım ve Milli Gençlik Birliği Başkanı Efkan Nakbay, yaptıkları ortak açıklamada, kampanyanın bir süre daha devam edeceğini hatırlatarak, alınan ürünlerin bütün faturalarının kamuoyuyla paylaşılacaklarını bildirdi.

Paylaşın:
333 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ