logo

AK PARTİ GÜLÜÇ BELDE BAŞKANI YILMAZ’DAN ZİYARETLER

AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri bazı ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri bazı ziyaretlerde bulundu. İlk ziyaretlerini Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a gerçekleştiren Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik’e de ziyarette bulundular.

Yılmaz ve beraberindekilerin bir sonraki durağı ise AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı oldu. Ziyarete Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş da eşlik etti.

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Gülüç Beldesi’nde örnek bir kongre gerçekleştirdiklerini belirten Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, “Gerçekten İlimizin ilk kongresini ilk belde kongresini Gülüç’ümüzü çok coşkulu çok muazzam kalabalıkla gerçekleştirdik. Zonguldak’ın en iyi kongresi oldu diyebilirim. Hem belde başkanımıza, hem teşkilatımıza, hem belediye başkanımıza, tüm meclis üye ekibine ayrıca Ereğli İlçe Teşkilatı olarak da teşekkür ediyoruz. Bizler bir aileyiz. Hem belediye başkanımızın hem belde teşkilatımızın yapmış olduğu bütün projelere sonuna kadar destek veriyoruz. Diş hastanesi ile ilgili bölgeye çalışma var. Orada yakın zamanda sonuçlandırma ümidiyle çalışıyoruz. Biz Gülüç’ün yanında olacağız. Ereğli’de de güzel işler yapıyoruz. Emniyeti bu aralar taşıyıp yerine hükümet konağı yapmaya çalışıyoruz. Diğer tamamladığımız işlerle birlikte bir üniversite işi var. 2019’da Ereğli’de tekli öğretim dedik, başardık.”diye konuştu.

Kongrede kendilerine verdiği destekten ötürü Çakır’a teşekkür eden Yılmaz ise “Belediye Başkanımız, Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte iade-i ziyaretlere başladık. Kongremizin hakkımızda, partimiz hakkında, ülkemiz hakkında hayırlı olmasını diliyorum. Teşkilatım adına şahsınıza teşekkür ediyorum”ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
872 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ