logo

ERTUĞRUL’UN HAFTA SONU MESAİSİ: “DEVREK, GÖKÇEBEY”

  • CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul, seçim çalışmaları kapsamında hafta sonunda Devrek ve Gökçebey ilçesi ile Çaydeğirmeni Beldesini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Op. Dr. Eylem Ertuğrul’un, seçim çalışmaları kapsamında hafta sonunu bir dizi etkinlik ve ziyaretle değerlendirdiği bildirildi.

İLGİ ODAĞI OLDU

Ertuğrul’un seçim ofisinden verilen bilgiye göre; sabah erken saatlerde kalabalık bir partili topluluğu ile birlikte Zonguldak’ın Devrek ilçesine giden Eylem Ertuğrul, Devrek Ulusal Safder Kartoğlu Yarı Maratonu’na katıldı. Partinin Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz ve Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ile kentin önemli isimlerinin de katıldığı etkinlikte halkın ilgi odaklarından biri de Eylem Ertuğrul oldu.

“İKTİDARIN SON DURAĞI; 14 MAYIS”

Milletvekili Adayı Ertuğrul Devrek’teki etkinliğin ardından Devrekli esnafları ziyaret etti. Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü’nün de eşlik ettiği ziyaretlerde esnafın sorunlarını dinleyen Ertuğrul; “Yirmi bir yıldır halkın büyük bir bölümünü ekonomik sıkıntıların içine iten bu iktidarın son durağı 14 Mayıs’taki sandık olacak.”, dedi.

ÇAYDEĞİRMENİ’NDE COŞKULU KARŞILAMA

Beraberindekilerle birlikte Çaydeğirmeni beldesine geçen Eylem Ertuğrul, ilk olarak partisinin belde örgütünü ziyaret etti. Örgüt binasında belde başkanı Murat Çakır ve kalabalık bir partili topluluk tarafından karşılanan Ertuğrul, gerek cumhurbaşkanlığı seçimi gerekse de genel seçimlerde kararlı ve gelecekten emin partililerle zafere ulaşacaklarından emin olduğunu söyledi. Ziyaretinin ardından belde yöneticileri ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Ertuğrul, Millet İttifakı ile çıkılan yolun sonunun güneşli günler getireceğini söyleyerek destek istedi.

GÖKÇEBEY’DE ESNAF ZİYARETİ…

Ertuğrul’un gün içindeki son ziyaret durağı ise Gökçebey ilçesi oldu. Partisinin Gökçebey ilçe örgütünü ziyaret ederek ilçe başkanı Ali Rıza Yılmaztürk ve partililerle bir araya gelen CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul, Gökçebey’de de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Girdiği her işletmede misafirperver duygularla ağırlanan Ertuğrul ziyaretlerinde özetle şu görüşleri savundu:

“Türkiye yıllardır yanlış ekonomi politikalarıyla darboğaza sürüklenirken bundan da en çok üreticilerimiz ve esnafımız olumsuz etkilendi. Yıllar içinde kentlerimizde çok sayıda esnaf bir daha açılmamak üzere kepenk kapattı. Bu da Zonguldak ili ve ilçelerinde yoksulluk sınırının altında yaşamak zorunda kalan vatandaşlarımızın ve işsizlerimizin sayısını arttırdı. 14 Mayıs bu açıdan bakıldığında esnafımız için de kurtuluş günü olacak. Gücünü üretimden alan Türkiye sosyal yaşamın her alanında hak ettiği yere gelecek.”

Paylaşın:
406 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ