logo

BALBALOĞLU “HER AN SEÇMENLERİMİZLE BİRLİKTEYİZ”

  • İyi Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, “Son bir haftasına girdiğimiz Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde her anımızı bölgemizdeki seçmenlerimizle birlikte geçiriyoruz.” dedi.

Seçim çalışmalarını paylaşmaya devam eden Balbaloğlu, seçmenlerle bir araya geldiğinde ülke ve Zonguldak için daha iyi yaşam vaatlerini anlattığını ifade ederek şöyle dedi.:

“Ülkenin kaderini değiştireceğine inandığımız 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde girdiğimiz her ev, çaldığımız her kapıdan güneşli günlerin çok yakın olduğuna şahit oluyoruz.

ALAPLI VE ÇYDD ZİYARETLERİ

Alaplı İlçemizdeki Ak-Al Dinarsu Fabrikasında, şirket yetkililerine gerçekleştirdiğimiz nezaket ziyareti ardından, kuruluşta çalışan kadın emekçilerimizle görüştük. Yüzlerinde gülümse ile bizi karşılayan emekçi kadınlarımıza ‘daha iyi bir Zonguldak, daha iyi bir yaşam’ vaatlerimizi kısa kısa anlatma imkanımız oldu.

Karadeniz Ereğlimizdeki Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Şubesini ziyaretimizde ise Merhum Kurucu Başkanı Merhum Türkan Saylan’ı bir kez daha saygı ile andık. Dernek Başkanımız ve yönetimi ile güncel konular üzerine görüş alış verişinde bulunduğumuz ziyaretimizde, gösterdikler ilgi dolayısıyla sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

FİLYOS KARARINI VERMİŞ!

Zonguldak’ımızın gözde beldelerinden Filyos, kelimenin tam anlamıyla kararını vermiş! Her verdiğimiz selamda, her tuttuğumuz elde gördüğümüz sıcak ilgi, samimi söylem, İYİ Parti olarak henüz iktidara gelmeden neler yapabileceğimizin halkımızca en İYİ şekilde anlaşıldığının bir göstergesiydi Filyos…Pazarını dolaştığımız, esnafımızla görüştüğümüz Filyos ziyaretlerimizde; Millet İttifakımızın Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve seçimlerden en yüksek güçle çıkacağına inandığımız Sayın Meral Akşener Liderliğindeki İYİ parti’ye oy vermelerini istedik. Her bir vatandaşımızın ilgi ve alakasından dolayı Filyos Halkımıza da sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ve diyoruz ki;  Filyos kararını vermiş.”

Paylaşın:
393 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ