logo

POSBIYIK, KILIÇDAROĞLU’NUN SEÇİLMESİ İÇİN TEMASLARDA…

  • Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi için yoğun görüşme trafiği gerçekleştiriyor.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP önceki dönem Zonguldak İl Başkanları, Belediye ve Merkez İlçe Başkanıyla bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. Turu görüştü.

Belediye Basın Bürosundan verilen bilgiye göre; Başkan Halil Posbıyık, Kilimli önceki dönem Belediye Başkanlarından Ali Aslankılıç, CHP Eski İl Başkanları Halil Furat ve Hakkı Güney İle Zonguldak Merkez İlçe önceki dönem Başkanı Tarık Coşkun’la bir araya geldi. Görüşmede Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi başta olmak üzere çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuldu. CHP’li başkanlar, Başkan Posbıyık’a 2. Tur seçimi öncesi açtığı seçim ofisleri nedeniyle teşekkür ettiler, birlikte el ele vererek Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalışacaklarını duyurdular. Görüşmede Başkan Posbıyık’ın eşi Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık da yer aldı.

SEÇİM OFİSLERİ VE PROGRAMLAR PLANLADI

  • Posbıyık, ayrıca kentteki bazı ilçe başkanları ve Demokratik Toplum Örgütü temsilcileriyle bir araya geldi.

Kdz. Ereğli Deva Partisi İlçe Başkanı Handan Aktimur, TİP İlçe Başkanı Hayrettin Sarı, Yeşil Sol Parti İlçe Başkanı Bayram Sarı ve Demokratik Toplum Örgütleri temsilcileriyle buluşan Başkan Posbıyık, 2. Tur seçimlerinde Millet ittifakı’nın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek için yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Katılımcılar, 2. Turda da Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini açıklayarak yapılacak çalışmalara destek olacaklarını belirttiler.

Başkan Halil Posbıyık tarafından açılacak seçim ofisleri Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen siyasi parti ve gönüllülerle birlikte ortak kullanılacak, birlikte bazı programlar gerçekleştirilecek.

Paylaşın:
250 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ