logo

YENİDEN REFAH İLÇE BAŞKANLIĞINA RECEP BARIŞ ŞEN ATANDI

  • Yeniden Refah Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı görevine Recep Barış Şen atandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nden yapılan atamayla, Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı görevine Recep Barış Şen getirildi.

1 Haziran Çarşamba günü yapılan atamada Başkan Şen, görev belgesini Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı’dan “Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan’ın olurlarıyla Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı’na Recep Barış Şen atanmıştır. Yeni görevinde muvaffakiyetler dilerim.” ifadeleri ile teslim aldı.

“VAR GÜCÜMÜZLE MÜCADELE EDECEĞİZ”

Yeniden Refah Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Recep Barış Şen yaptığı açıklamada, kendisine bu görev layık gören Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr Fatih Erbakan’a teşekkür ederek, “Allah’ın izniyle bu davaya gönül vermiş dava arkadaşlarımızla el ele vererek, Bu kutlu dava adına her ne yapılması gerekiyorsa elimizi taşın altına koyacağız. Kültürel ve manevi değerlerimizi koruyarak, milli görüş şuurun her kesime anlatabilmek adına var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu kutlu davayı bana nasip eden Allah’a binlerce kez şükürler olsun.” dedi.

Paylaşın:
420 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ