logo

EREĞLİ’DE  UYUŞTURUCU KULLANAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

  • Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 16 -19 Haziran tarih aralığında yapılan uygulamada uyuşturucu ve uyarıcı kullanan 3 şüpheli şahıs yakalandı.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Emniyet Müdürlüğü Narko Tim ekiplerince 16 Haziran ile 19 Haziran tarih aralığında yapılan uygulama ve denetimlerde ilçe merkezinde uyuşturucu ve uyarıcı kullanan3 şüpheli şahıs yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Asayiş Büro Amirliğince; B.D. isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada; bir miktar metamfetamin maddesi, bir miktar esrar maddesi ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Şüpheli şahsa Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

Ş.T. isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada, bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahsa Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

O.K. isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada ise bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahsa Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

Paylaşın:
445 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ