logo

SESLİ’DEN, KAMU SEN İL TEMSİLCİSİ ÖREN’E TAM DESTEK

  • Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli, Türkiye Kamu Sen Zonguldak İl Temsilciliği görevine getirilen Şahin Ören’i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem başkanlarından Murat Sesli, Kdz. Ereğli’de eğitim camiasında uzun yıllar eğitimcilik ve sendikacılık görevlerinde bulunan ve Türk Eğitim Sen Zonguldak il temsilciliğinin ardından geçtiğimiz aylarda Türkiye Kamu Sen Zonguldak İl Temsilciliği görevine getirilen Şahin Ören’i makamında ziyaret etti.

Şahin’i yeni görevinden dolayı tebrik eden Başkan Sesli “Şahin hocamızı çok uzun yıllardır tanıyoruz. Eğitim alanında verdiği hizmetlerin yanı sıra sendikacılık anlamında mücadeleci yapısını çok iyi biliyorum. Dolayısıyla Türkiye Kamu Sen il temsilciliği görevini de başarılı bir şekilde yapacağına eminim. Biz kendisinin her zaman yanındayız. Kendisini bir kez daha tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen il temsilcisi Şahin Ören Sesli’ye teşekkür etti.

Paylaşın:
320 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ