logo

ZBEÜ, 3 FAKÜLTE VE 2 YÜKSEKOKUL MEZUNLARINI UĞURLADI

  • ZBEÜ’ne bağlı Ereğli Eğitim Fakültesi, Denizcilik Fakültesi, Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi, Alaplı Meslek Yüksekokulu ve Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(ZBEÜ) 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet törenleri farklı kampüslerde devam ediyor.

Bu kapsamda Ereğli Eğitim Fakültesi, Denizcilik Fakültesi, Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi, Alaplı Meslek Yüksekokulu ve Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

3 Eylül Pazar günü Kdz. Ereğli İlçe Gençlik Spor Salonunda düzenlenen törene Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İ. Hakkı Özölçer, Eğitim Hayırseveri Zuhal Yılmaz, İlçe Jandarma Komutan J. Ütğ. Ali Akça, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, Siyasi parti temsilcileri, akademisyenler ile öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrencilerin salondaki yerlerini almaları, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ve Rektör Özölçer tarafından yapılan günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, derece ile mezun olan öğrencilerin başarı belgeleri ve hediyeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Mezuniyet programı, neşe içinde gerçekleşen kep atma töreni ile son buldu.

Paylaşın:
261 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ