logo

100 YIL COŞKUSU TÖRENE VE YÜRÜYÜŞE YANSIDI!

  • Kdz. Ereğli’de Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl kutlamaları, yoğun katılımlı çelenk sunma ile başlayıp, coşkulu Cumhuriyet Yürüyüşü ile devam etti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı kutlamaları kapsamında Karadeniz Ereğli’de Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı, ardından geniş katılımla Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirildi.

28 Ekim saat 13.00’de Anıt Park’ta Atatürk anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk törenine; Kaymakam Mehmet Yapıcı, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kurum müdürleri, Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Anıt Park’ta düzenlenen törende Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur ve Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Daha sonra saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören son buldu.

BİNLERCE CUMHURİYET SEVDALISI SAHİLDE YÜRÜDÜ

Cumhuriyet Yürüyüşü ile devam eden programda; protokol, okullar, dernekler ve halkın katılımı ile sahil boyunca bayraklar ve marşlar eşliğinde bando ile yürüyüş yapıldı. Cumhuriyet Yürüyüşüne her yaştan ve demografik yapıdan çok yüksek ve coşkulu katılımın olduğu gözlendi.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ :

Paylaşın:
468 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ