logo

100. YILDA 46 YILLIK DOSTLUKLARINI KUTLADILAR   

  • Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı etkinliklerle kutlanırken, her yıl Cumhuriyet Bayramında toplanmayı gelenek haline getiren Kdz. Ereğli Endüstri Meslek Lisesi 1979-1980 dönemi mezunları sınıfça toplanarak dostluklarının 46. Yılını kutladılar.

28 Ekim Cumartesi gecesi farklı şehirlerden ilçeye gelerek Yönder Site Kulüp Salonunda eşli ve yemekli toplantı düzenleyen Elektronik Mezunları, dönemin sınıf başkanı Hüseyin Eryiğit’in açılış ve 100. Yıl kutlama konuşmasının ardından sohbet ederek özlem giderdi, dostluklarını perçinledi.

Her yıl toplanarak hasret gidermeyi dört gözle beklediklerini ifade eden dostluk grubu üyeleri, yeni bir karar alarak sıra ile organizasyonu üstlenen çiftlerin sürpriz etkinlik yapmasını istedi. Bu seneki sürpriz ise günün anlam ve önemine uygun olarak ; Ülkü&Doğan Gönüllü ile Berrin&Celalettin Özdilmen çiftinin vals gösterisi ile İzmir’den gece için gelen Yusuf Karaş’ın Harmandalı Zeybeği gösterisi oldu.

Türk Bayrakları ile süslenmiş nezih gecede ayrıca Cumhuriyetin 100. yıldönümü anısına pasta kesildi, müzik eşliğinde eğlenildi.

Paylaşın:
631 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ