logo

DAMLA BUTİK HİZMETİNİZDE…

  • Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde girişimci Damla Tammis Atakan, kendi adını verdiği ‘Damla Butik’i hizmete açtı.

6 Kasım Pazartesi günü itibarı ile ilçe Merkezinde bulunan Ay City AVM 2. Katta kadın giyim mağazası olarak hizmet vermeye başlayan Damla Butik’te her zevke ve bütçeye göre ürünler kaliteli ve uygun fiyata bulunabiliyor.

DAMLA HANIM HEYECANLI!

Mağazayı hizmete açmanın heyecanı içinde olduğunu ifade eden ve bir dönem medya sektöründe de yer alan Damla Tammis Atakan, “iyi ve şık giyinmeyi seviyorum. Dostlarımın ve ailemin teşviki ile hobimi işime dönüştürerek değerli Ereğli halkımızın beğenisine hitap etmeyi hedeflediğim ürünlerimle geniş ve ferah ortamda ilk mağazamı açtım. İlk gün olmasına rağmen eş dost sağ olsunlar beni yalnız bırakmadı. 11 Kasım Cumartesi günü Saat 13.00’te resmi açılışımızı da yapacağız. Tüm moda severleri açılışımıza bekliyoruz… Bu arada; beni yüreklendiren ve teşvik eden başta Eşim Yavuz Atakan olmak üzere, herkese çok teşekkür ederim. Sevgili bayanlar ve eşlerine-arkadaşlarına değer veren beyler, Damla Butik sizin için var; mağazamıza bekliyoruz.” diye konuştu.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’de bir dönem iş arkadaşlığı yaptığı Damla Tammis Atakan’a hayırlı olsun diyerek bol ve bereketli kazançlar, başarılar diledi.

Paylaşın:
1425 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ