logo

KUTLANIYORUZ… (sürekli güncellenen içerik)

Haber Hayat Yayıncılık bünyesinde 1 Aralık 2012 ‘de yayınlamaya başlayan İŞ’te Haber Hayat Gazetesi ve www.haberhayat.net web sitesi 11. yayın yılını tamamlayıp 12. yıla girdi.

Yayın yıldönümü nedeni ile “12 YIL BİRLİKTE YOL ALDIK; GÜVENLE DEVAM EDECEĞİZ” başlıklı yazısında duygularını ifade eden Kurucu ve İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’ye kutlama mesajları geliyor.

Günler öncesinden kutlama yapan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, TSO Başkanı Arslan Keleş, MÜSİAD Başkanı Kemal Gülbay, Sanayici Akın Tatoğlu’na ilave olarak geliş sırası ile mesajlar şöyle :

( GÜNCELLEMELER DEVAM EDECEK )

Şakir Gürel – Tüm İletişim ve Medya Federasyonu(TİMEF) Y.K. Başkanı :

  • Yayın yıldönümünüzü kutlar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de başarılı yayınlarınızın devamını dileriz.

Faruk Yazıcı – Özerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı :

  • Haber hayat gazetemizin 11 kuruluş yıldönümünü tebrik eder, sizlerin aracılığıyla başta değerli eşiniz Ülkü Gönüllü hanımefendi ile haber hayat yayıncılığın kuruluşundan bu yana emeği geçerek elde ettiğiniz başarı da az veya çok katkıları olan tüm arkadaşlarınızın da yıldönümlerini kutlarım . Başarılı çalışmalarınızın nice yıllara dileği ile sağlıklı yıllar dilerim.

Sertan Yalçın – TSO Önceki Dönem Başkanı – Alfemo Bölge Bayisi

  • İŞ’TE HABER HAYAT Gazetesinin İmtiyaz sahibi Doğan Gönüllü , 11. yayın hayatınızı bitirdiğiniz zaman içerisinde, ilkeli gazeteciliğin gereğini tam manasıyla uyguladığınıza şahit olmaktayız. 12. yayın hayatına başladığınız yeni süreçlerde de başarılarınızı artarak devamını diler, başta size ve Ülkü Gönüllü’ ye tebriklerimi iletirim.

İsmail Çorumluoğlu- İzmir Vali Yardımcısı-Kdz. Ereğli Önceki Kaymakamı:

  • Yayınlarınızı ilgi ile takip ediyorum. Başarılarınızın devamını ve nice uzun yayınlar dilerim .Bu vesile ile Ereğlimizde yaşanan afet nedeni ile çok geçmiş olsun diyorum. En samimi selamlarımla…

Gazeteci Sabriye Aşır:

.

Kdz. Ereğli Gezelim-Görelim Grubu :

Nurten Karaca, Seval & Kemal Tuncer çifti, Ayşen &Cem Ertam Çifti, Filiz Tanju İke çifti, Tülin & Zafer İnanoğlu çifti telefon ve mesajlarla başarı dileklerini ilettiler….

Nurdan ve Orhan Oğuz Çifti:

Telefonla Gönüllü’yü arayarak samimiyet ve övgü dolu ifadelerle başarılarının devamını dileyen Oğuz çifti, ayrıca Kdz. Ereğli’de yaşanan afet nedeni ile ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

ERMED Yönetimi:

Gazeteciler Fikri Kapan, Yeşim Çakır ve Fahrettin Özaydın bizzat gelerek. Ayrıca Şafak Negüzel, Didem Yıldıztepe, Aykut Ateş ve Mustafa Kemal Bektaş mesajlarla kutlama/ başarı dileklerini ilettiler.

REFİKİMİZ DEMOKRAT GAZETESİ SAHİP VE EMEKÇİLERİNE TEŞEKKÜRLERİMİZLE…:

.

Ak Parti 22.-23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan:

Kuruluşunda bu yan takip ettiğim Haber Hayat Yayınlarının yıldönümünü kutluyor, başarılı ve etkili haberciliğinizin daha nice yıllar boyunca başarı ile devam etmesini diliyorum.

.

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu :

Haber Hayat Yayınları iyi ki var. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da tarafsız, objektif ve etkili yayınlarınızın başarı ile devam etmesini diliyoruz. Toplumu aydınlatma görevinizde nice yıllara…

.

Noyan Keskin:

Yılların bilgi ve deneyimini aktarmış olduğunuz Haber-Hayat Gazetesi’nin 11.kuruluş yıldönümünü kutluyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.

.

ERDEMİR Kurumsal iletişim Yöneticisi Pınar Elmas Adalı:

Kuruculuğunu ve İmtiyaz Sahipliğini üstlendiğiniz Haber Hayat Yayınlarının kuruluş yıldönümünü kutlar, başarılarınızın artarak devamını dileriz.

.

Paylaşın:
464 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ