logo

İBRAHİM SEZER’İN ÖNCELİĞİ ‘TRAFİK’ OLACAK

  • Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Sezer, Belediye Başkanı seçildiği taktirde ilk el atacağı konunun şehrin trafik sorunu olduğunu söyledi.

Kdz. Ereğli’de “Belediye İşi Gönül İşi” sloganı ile yola çıkan Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Sezer, Haber Hayat Yayıncılık İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yü ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Sabah saatlerinde samimi ortamda gerçekleşen ziyarette, 2024 yerel seçimlerine yönelik temaslarına ve çalışmalarına devam ettiğini belirten İnşaat Mühendisi Sezer, Gönüllü’nün sorusu üzerine “Yapım gereği her gittiğim yerden fotoğraf çektirip paylaşmayı uygun görmüyorum.” dedi.

ALT VE ÜST GEÇİTLER, TÜNELLER…

Gönüllü’ye şehir içinde uygulamayı düşündüğü alt ve üst geçitler, tüneller ve çevre yolu bağlantıları içeren projelerinden söz eden Sezer, “Partim tarafından aday gösterilirsem ve belediye başkanı olursam şehir için önceliğim trafik sorununu çözmek olacak, şehri yayacak ve belli kilit noktalarında sıkışmayı önleyecek radikal projelerim hazır.” diye konuştu.

“Türkiye Yüzyılı Şehirleri için Hep Yeni Hep İleri” sloganı ile farkındalık oluşturan Sezer, ilçeyi genişletmek gerektiğine dikkat çektiği konuşmasında, “Partimiz kimi aday gösterirse sahada çalışırız ve Ereğli’mizi Ak Parti Belediyeciliği ile buluştururuz. Süreç hem yerelde hem genelde anketler, istişareler ve mülakatların değerlendirilmesi ile devam ediyor. Hepimiz için şehrimiz için hayırlısı ne ise o olsun. Ben siyasetin, sivil toplum çalışmalarının ve iş dünyasının içinden gelen bir aday adayı olarak çalışmalarımı yoğun tempo ile sürdürüyorum. Temas ettiğim yerlerde gördüğüm ilgiden memnunum.” dedi.

Gönüllü’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Demokrasi Şöleni” olarak tariflediği süreçte Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Aday Adayı İbrahim Sezer’e başarılar diledi.

Paylaşın:
822 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ