logo

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR, GEREDESPOR’U KONUK EDECEK

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor, ilk devrenin son karşılaşması olan 13’üncü Hafta maçında yarın kendi sahasında Geredespor’u konuk edecek. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) BAL 6. Grup’ta 21 puanla 7’nci sırada bulunan Kdz. Ereğli Belediyespor, ilk devrenin son maçı olan 13’üncü Hafta maçında kendi sahasında Geredespor’u konuk edecek. 

7 Ocak Pazar günü Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda saat 14.00’te oynanacak karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Kdz. Ereğli Belediyespor Teknik Direktörü İbrahim Karaduman, lig 2’ncisi Geredespor ile zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını söyledi ve deve arasına galibiyetle girmek istediklerini kaydetti. 

Karaduman, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ve kendi taraftarlarının önünde oynamanın avantajını kullanmak istediklerini ifade ederek, şu görüşlere yer verdi: 

“Geçen hafta kazandığımız 3 puanın değerli olabilmesi için içerde de çok zorlu bir Gerede maçına çıkacağız. Taraftarımızın beklentisinin farkındayız. Zaten ve hedefimiz ilk 4 maçta minimum puan kaybıydı. Şu ana kadar kaybedilmiş bir 3 puan var, üzülüyoruz orada Polatlı maçı için ama önümüzde de çok daha önemli bir Gerede maçı var. Puan farkı 7, bunu daha da düşürme ihtimalimiz de olabilir bu maç, onun için hazırlıklarımızı kazanma adına yoğun bir şekilde yaptık. Çok değerli bir maça çıkacağız, rakibimiz sezon başından beri süre gelen ama son 2-3 haftadır yaptığı çıkışla tesadüf olmadığını gösterdi oralarda olmasının. Zor bir maç ama kendi sahamız, kendi seyircimiz önünde oynayacağımız bir maç olduğu için bizim için daha avantajlı. Birkaç haftadır içeride kazanamama serisinin son bulacağı, deplasmanda kazandığımızda biraz daha kendi aramızda kutladığımız ama bu hafta inşallah içeride kazanıp taraftarımızla beraber kutlayacağımız devrenin son maçını oynayacağız. Onun için heyecanla Pazar gününü bekliyoruz.”

Paylaşın:
402 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ