logo

TERZİ VE ÇINAR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

  • Kdz. Ereğli’de iş insanı Abdulkadir- Zeynep Çınar çiftinin oğlu Abdurrahman ile Ankaralı aile Adem-Fatma Terzi çiftinin kızları Ahsen için “Düğün Yemeği” programı düzenlendi. 

28 Mayıs Salı günü Büyük Anadolu Ereğli Otel’de nezih bir organizasyon ile gerçekleştirilen programa TSO Başkanı Arslan Keleş, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kemal Gülbay ile Karadeniz Ereğli, Alaplı ve Akçakoca’dan ; kamu kurum ve STK kuruluş yöneticileri, MÜSİAD Karadeniz Ereğli, Düzce, Sakarya Başkanları ve üyeleri katıldı.

“ADINIZA BAĞIŞTA BULUNULMUŞTUR”

Dünürler tarafından kapıda karşılanan ve önceden belirlenmiş yerlerine oturtulan davetlilerin önlerine menü bilgisi ile “Değerli misafirimiz Sizin adınıza Filistin /Gazze’deki kardeşlerimize ulaştırılmak üzere Çare Derneğine bağışta bulunulmuştur.” kartı yerleştirildiği görüldü.

GENÇLER VE AİLELER MUTLU

Genç çiftin çiçeklere bezenmiş tak ve kırmızı halıdan geçerek salonu selamladığı törende, aile büyükleri Adem Terzi ile Abdulkadir Çınar, katılımcılara teşekkür ederek gençlere mutluluklar diledi.

Program Kuran-ı kerim tilaveti ve Kdz. Ereğli İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü’nün hayır duası ile devam ederken damadın dedesi Abdurrahman Çınar, aileler ve gençlerin mutlulukları gözlerinden okundu.

Nurcahit Candan ve ekibinin Canlı Tasavvuf müziği, İkramların sunumu ve sohbet eşliğinde devam eden programda; takı töreni, pasta kesimi ve kutlamaların kabulü gerçekleştirildi.

Genç çiftin nikah törenlerinin ise 25 Mayıs’ta Ankara’da MÜSİAD Camiasının önde gelen isimlerinin katıldığı bir törenle gerçekleştirildiği öğrenildi.

Haber Hayat Yayıncılık olarak Gençleri ve aileleri kutlar, mutluluklar dileriz.

Paylaşın:
697 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ