logo

ŞİRKETLERDE DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜN ÖNEMİ BÜYÜK!

  • Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi tarafından “Dünya Değişiyor, Şirketlerde Dijital Dönüşüm Kavramı” başlıklı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

GEDAT Yazılım Danışmanlık Firması Yetkilisi Süleyman Rıfkı Acar tarafında sunumu yapılan toplantıya; Telekom Eski İl Müdürü Kadir Uzun, TSO Önceki Dönem Başkanlarından Sertan Yalçın, Ereğli TSO yetkilileri, farklı sektörlerden iş dünyası temsilcileri ve üyeler katıldı.

“MALİYET DÜŞER, ÜRETİM VE KARLILIK ARTAR”

Acar, ilgi ile izlenen bir saatlik sunumunda “Dijital Dönüşüm Nedir, Dijital Dönüşüm Neden Önemli, Dijital Dönüşümün Temel Bileşenleri, Dijital Dönüşümün Aşamaları, Dijital Dönüşümün Çerçevesi, gibi ana başlıklar altında konuyu işledi ve katılımcıların sorularını cevaplandırdı. Dijital Dönüşümün şirketlerde %10 maliyet düşmesine %10’da üretim ve karlılık artışına neden olacağını savunana Acar, yatırımcıların konuyu iyi analiz etmeleri gerektiğine; çalışanların da dijitalleşme ile ilgili eğitiminin önemine vurgu yaptı.

İkinci bölümde GEDAT Firmasının konuyla ilgili hizmetlerini tanıtan Acar, mevzuata uygun projelerin maliyetlerinin KOSGEB ve ilgili bakanlıkça karşılanabileceğini de sözlerine ekleyerek, katılımcılara teşekkür etti.

Paylaşın:
304 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ