logo

SUÇ VE SUÇLULARLA MÜCADELEYE DEVAM…

  • Zonguldak’ta Emniyet güçleri tarafından, yasadışı silah, Jandarma tarafından ise uyuşturucu operasyonu düzenlenirken, suç ve suçlularla mücadelenin devam edeceği vurgulandı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (KOM), Silah ve Mühimmat Ticareti suçlarının önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalar neticesinde Kozlu ilçesinde bir şahsın yasadışı silah sattığı yönünde bilgiler elde edildi.

EMNİYET GÜÇLERİNDEN YASADIŞI SİLAH OPERASYONU

Edinilen bilgiye göre; KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan araştırmalarda bahse konu şahsın K.S. (55) isimli şahıs olduğu tespit edildi ve 10.07.2024 günü şüpheli şahsın ikametinde ve aracında adli arama yapıldı. Yapılan aramalarda (1) Adet 9 mm, (2) adet 7×65 mm olmak üzere toplam (3) adet ruhsatsız tabanca, (6) adet şarjör ve toplam (154) adet fişek ele geçirildi. K.S.(55) isimli şahıs hakkında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

JANDARMA ELE GEÇİRDİ, SAVCILIK SERBEST BIRAKTI

Öte yandan; Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 09 Temmuz 2024 tarihinde, Gökçebey ilçesinde (1) şahsın yaklaşık bir hafta önce Belçika ülkesinden aracıyla Uyuşturucu getirdiği bilgisi alınması üzerine, Adli Makamlardan alınan arama kararına istinaden şahsın aracı ile üzerinde yapılan aramada; (15) Gram Esrar, (3) Adet Sarma Kağıdı, (1) Adet Esrar Öğütme Aparatı ele geçirildi.

Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda şüpheli şahıs ifadesi alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Emniyet ve Jandarma güçlerinin suç ve suçlularla mücadelesinin devam edeceği vurgulandı.

Paylaşın:
242 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ