logo

DEMİR İLE KELEŞ’TEN, ORUÇ VE TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

  • Kdz. Ereğli TSO Başkanı Keleş ile ZTSO Başkanı Demir, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç ile Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Vekili Turgay Türkyılmaz’ ı ziyaret etti.

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ile birlikte Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç ‘u ziyaret etti.

GÜÇLÜ LOBİ İHTİYACI İFADE EDİLDİ

Oruç ziyaretini değerlendiren Keleş; ” Zonguldak İl ve İlçe Ticaret ve Sanayi Odaları olarak Bölgemizin ve İlimizin ekonomik kalkınması, istihdamın artırılması, sektörel çeşitliliğin sağlanması ve Turizm olanaklarının değerlendirilmesi için yaptığımız çalışmalar ve geliştirdiğimiz projelere dair bürokratik işlemlerin hızlanabilmesi, güçlü lobiler oluşturarak projelerin bir an evvel hayata geçebilmesi maksadı ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ile birlikte, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Değerli Hemşehrimiz Saadet Oruç ‘u Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ziyaret ettik. Sayın Saadet Oruç ‘a yapıcı yaklaşımları ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim ” dedi.

KAFES BALIKÇILIĞI PROJESİ İÇİN DESTEK İSTENDİ

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Vekili Turgay Türkyılmaz’ ı ziyaret etti.

Keleş; ” Odamız tarafından Bölgemiz ve İlimizde Sektörel çeşitliliğin sağlanması ve istihdamın artırılmasına yönelik yapılan çalışmalar arasında olan, Odamız ve Zonguldak TSO iş birliğinde kurulum çalışmalarına devam ettiğimiz Su Ürünleri Yetiştiriciliği Kafes Balıkçılığı projemizin iş ve işlemlerini istişare etmek maksadı ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ile birlikte Genel Müdür Vekili Turgay Türkyılmaz’ı ziyaret ettik. Kendilerinden desteklerini istedik. Genel Müdür Türkyılmaz’a yapıcı yaklaşımları ve misafirperverliklerinden dolayı, Milletvekilimiz Sayın Saffet Bozkurt’ a destek ve himayelerinden dolayı teşekkür ederim ” dedi.

Paylaşın:
319 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ