logo

ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLER ÇEVRE TEMİZLİĞİNDE

  • Kdz. Ereğli İlkadımlar Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkez öğrencileri 20 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde Kdz.Ereğli sahilinde hem çevre temizliği yaptılar hem eğlendiler

Kdz. Ereğli İlkadımlar Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkez öğrencileri 20 Eyül Dünya Temizlik Günü’nde Kdz.Ereğli sahilinde hem çevre temizliği yaptılar hem eğlendilerAnlamlı etkinliğe, Kdz. Ereğli Gençlik Spor Müdürlüğü Çalışanları ve gönülleri bizzat katılarak destek oldular.

Çevre temizliğinin ardından öğrenciler, müzik eşliğinde eğlendi ve öğretmenlerle birlikte el baskısı ve yüz boyama yapıp güzel havanın ve temizledikleri güzel Ereğli sahilinin tadını çıkarttı.

EROĞLU : “KAPSAYICI OLMASINA ÖNEM VERİYORUZ”

İlkadımlar Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Fikri Eroğlu, katılımdan duyduğu memnuniyeti ve destekleyicilere teşekkürlerini ifade ederek, “Bu etkinliğin toplumun her kesiminden bireyleri bir araya getiren kapsayıcı bir girişim olmasına büyük önem veriyoruz. Özellikle özel gereksinimli bireylerin toplumda görünürlüklerini artırmayı ve onların toplumsal projelerde aktif rol almasını teşvik ediyoruz. Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras, çevremizi koruma bilinci ve yaşanabilir bir dünyadır. Bu etkinlik, öğrencilerimizin toplumla daha güçlü bağlar kurmasına ve toplumsal fayda yaratma sürecine katılmalarına olanak tanıyacaktır.” dedi.

Paylaşın:
93 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ