logo

YAPICI’DAN ‘CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI’ AÇIKLAMASI

  • 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kdz. Ereğli’de de coşkulu bir şekilde kutlanacak.

Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına, siyasi parti başkanlıklarına ve yerel basına gönderdiği “Cumhuriyetimizin 101. Yılı Kutlamaları” konulu yazısında kutlama programını da açıklayarak şu mesajı verdi:

“Şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatan topraklarının bütünlüğü ve büyük emanetimiz olan Cumhuriyetimizi tüm kurumlarımızla birlik ve beraberlik içinde korumanın azmi ve kararlılığı içerisinde olduğunu gösterebilmek için Cumhuriyetimizin 101. yılının kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler, siyasi parti başkanlıkları, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve halkımızın yoğun katılımlarıyla kutlanabilmesi için programlara katılımınız hususunda bilgi ve gereğini rica ederim.”

CUMHURİYET BAYRAMI RESMİ KUTLAMA PROGRAM İSE ŞÖYLE AÇIKLANDI :

.

BELEDİYEDEN YÜRÜYÜŞ VE KONSER PROGRAMI

Öte yandan; Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 29 Ekim 2024 Salı günü Cumhuriyet Yürüyüşü planlandı. Buna göre; saat 18.30’da Bağlık Polis Karakolu önünden başlayacak olan yürüyüş, Atatürk Anıtı önünde sonlanacak devamında ise Ünlü Şarkıcı Aşkın Nur Yeni konser verecek. 30 Ekim Çarşamba akşamı da Rapçi Norm Ender konseri düzenlenecek.

Paylaşın:
77 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ