logo

BAŞKAN ALAN VİDEO MESAJLA UYARDI

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, koronavirüs salgını ile yoğun mücadele verilen şu günlerde  hafta başında merkez ilçede yoğun kalabalık oluşturan vatandaşlara sitem etti ve tüm Zonguldak halkına bir kez daha evden çıkmamaları uyarısında bulundu.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, yayımladığı video mesajla vatandaşları çok zorunlu bir durum olmadığı sürece evden çıkmamaları yönünde uyardı.

“BU DAKİKA İTİBARİYLE YOĞUN, SIKI TEDBİRLERİ ARTTIRIYORUZ”

Tüm uyarılara rağmen bugün özellikle merkez ilçede vatandaşın yoğun bir şekilde dışarıya çıktığını hatırlatan Alan, “bu vurdum duymazlığı devam ettirirsek, sonumuzun çok iyi olmadığını açık ve net görebiliyoruz. Bu dakika itibariyle Sayın Valimizin de bilgisi ve inisiyatifi dahilinde hem yaya trafiği için hem araç trafiği için emniyet güçlerimizle beraber yoğun, sıkı tedbirleri arttırıyoruz. Lütfen demeden ama demeden niye demeden lütfen şu 15 günlük süreçte bizlere destek olun. Sizlerden bir tek beklentimiz var lütfen evinizden çıkmayın. Kendinizi, kentimizi ve Zonguldak’ı düşünüyorsanız lütfen bu uyarılara artık kulak verelim, bu vurdumduymazlığı sonlandıralım. Çünkü Zonguldak’ta ne yazık ki hem yaş grubu itibariyle hem maden şehri olmamız hasebiyle hem de bu vurdumduymazlıkla ne yazık ki vaka sayısı ve can kayıplarının artışından çok büyük endişe ediyoruz. sizlerden de ricamız lütfen evinizde kalın.”ifadelerine yer verdi.   

işte Alan’ın vatandaşları uyardığı video:

Paylaşın:
966 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ