logo

AK PARTİ ADAYI BOZKURT ÇOK HIZLI BAŞLADI

  • 14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimlerde Ak Parti Genel merkezi tarafından Zonguldak 2. sıra Milletvekili Adayı olarak açıklanan Av. Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli ve Alaplı ilçelerinde partililerle bir araya geldi.

9 Nisan Pazar günü Yüksek Seçim Kuruluna teslim edilen listede Zonguldak 2. Sıradan Milletvekili adayı gösterilen önceki dönem Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, akşam saatlerinde Ak Parti Kdz. Ereğli teşkilat binasında düzenlenen toplantıda geçmiş dönem ilçe başkanları, yöneticileri ve partililer ile bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Sezer, partinin kurucu ilçe başkanı ve 28. Dönem Ak Parti Milletvekili aday adayı Muhammet Köse ve önceki dönem ilçe başkanlarından Mustafa Demiray, konuşmalarında Bozkurt’un Ak Parti yönetim kurulunda görevlerde bulunduğunu ve son olarak ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatarak, Saffet Bozkurt’un 2.sıra milletvekili adayı olmasından duyulan memnuniyeti ifade ettiler.

İLK HEDEF 2023, İKİNCİ HEDEF İSE 2024 OLACAK

Yapılan konuşmaların ardından alkışlarla söz alan Ak Parti 28. Dönem Milletvekili adayı Saffet Bozkurt, yaptığı konuşmasında 2023 genel seçimlerinin ardından 2024 belediye seçimlerinde, Ereğli Belediyesini Ak Belediyeler arasında sokacaklarını ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından birlik beraberlik mesajları verilirken, Saffet Bozkurt sloganlar içerisinde tebrikleri kabul etti.

ALAPLI TEŞKİLATI ZİYARETİ:

Seçim çalışmalarına hemen başlayan Bozkurt, gece saatlerinde Alaplı İlçe teşkilatını da ziyaret etti.

Burada Ak Parti Alaplı ilce başkanı Yaşar Karacan, yönetimi, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak ve partililerle bir araya gelen Ak Parti Zonguldak 2. sıra Milletvekili adayı Saffet Bozkurt, coşku ile karşılandı. Ak Parti Alaplı İlçe başkanı Yaşar Karacan Milletvekili adayı Saffet Bozkurt’u tebrik ederek Alaplı İlçesi olarak desteklerinin tam olduğunu ifade etti.

“HİZMETTE ASLA AYRIMCILIK OLMAYACAK”

Ak Parti Alaplı İlçe başkanı Yaşar Kayacan’ın konuşmasının ardından söz alan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Saffet Bozkurt, Alaplı ile Ereğli’nin ayrılmaz bir bütün olduğunu belirtti. Konuşmasında hizmet adına asla ayrımcılık olmayacağını ve bundan sonra hizmet adına Zonguldak’ın sesi olacağını ifade etti.
Yapılan konuşmaların ardından Saffet Bozkurt tebrikleri kabul etti.

Paylaşın:
539 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ