logo

ALKIŞLAR AŞK EFZA’YA GELDİ

  • .
  • Aşk Efza Derneği sanatçılarının sahne aldığı “Akşam Sefası 2” temalı Türk Sanat Müziği konseri izleyicilerden yoğun alkış aldı.

Karadeniz Ereğli Aşk Efza Derneği Sanatçıları “Akşam Sefası 2” Teması ile Türk Sanat Müziği konseri düzenledi.

27 Haziran Perşembe günü Kdz. Ereğli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi(AKM)’nde düzenlenen konsere yoğun katılım oldu. Belediye Meclis Üyelerinden Ceyda Keleş ile Naile Bingöl, Erdemir Kültür Sanat Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Aşk Efza Derneği Onursal Başkanı Cengiz Alpago da konseri izleyenler arasında yer aldı.  

Şef Ersin Kaynar’ın yönettiği konseri Yüksel Ermiş sundu. Koronun seslendirdiği iki eserle başlayan konserde sanatçılar; Emirhan Ergin, Asuman Özyılmaz, Songül Okur, Yüksel Ermiş, Melek Çiler, Coşkun Çağlar, Şerife Demirkol, Müge Pınar, Meryem Enaz, Süreyya Şirin ve Funda Çalap solo parçalarla sahne aldı.

.

.

İzleyicilerin alkışlarla şarkılara eşlik ettiği konser, Gazeteci Sanatçı Fikri Kapan’ın ‘İntizar’ parçasını Öğretmen Sanatçı Miraciye Aktaş’ın şiiri eşliğinde seslendirmesi ve finalde sahneye çıkan Miraciye Aktaş’ın yoğun alkışlarla ‘Kahır Mektubu’ şarkısını söylemesi ile devam ederken, koronun seslendirdiği ‘Sefalar Getirdiniz’ şarkısı ile son buldu. Bu sırada izleyicilerden gelen yoğun istek üzerine, sanatçılar ve tüm salon, dalgalanan Türk Bayrağı sunumu ve telefon ışıkları eşliğinde ile İzmir Marşı söylenirken coşku doruğa çıktı.

Konser sonunda Dernek Başkanı Meryem Meryem Enaz, Şef Ersin Kaynar’a çiçek takdim etti, bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.  

Paylaşın:
272 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ