logo

ANTALYA-İSTANBUL-EREĞLİ MUTLULUK HATTI!

  • Kdz. Ereğli’de Meltem -Güven Gönüllü çiftinin kızı Sena ile İstanbul’dan Gül-Sadık Erdoğan çiftinin oğlu Mustafa, ailelerin katıldığı törenle nişanlandı.

Erdemir-İsdemir’den emekli olduktan sonra kısa süre önce Ereğli’ye yerleşen Meltem-Güven Gönüllü çiftinin kızı, gazetemiz Sahibi Doğan Gönüllü’nün ve İş kadını Dilşat Sünger’in yeğeni Finansal Raporlama Uzmanı Sena ile Antalyalı Aile İstanbul’dan Gül-Sadık Erdoğan çiftinin oğlu Bordro Uzmanı Mustafa, ailelerin katıldığı törenle nişanlandı.

Nişan töreni 22 Haziran Cumartesi günü Sena Gönüllü’nün Anneannesi Emekli öğretmen Seviye İncesu’nun evinde aile yakınlarının ve gençlerin arkadaşlarının katılımı ile gerçekleştirildi. Nişan için Erdoğan ailesinin yakınlarının Almanya’dan, Antalya’dan ve İstanbul’dan Ereğli’ye gelmesi “Antalya-İstanbul Ereğli mutluluk hattı” esprilerine neden oldu.

Misafirleri kapıda karşılayan Gönüllü ve İncesu aileleri ile Ereğli’ye ilk defa gelen Erdoğan ailesi, kısa sürede kaynaşarak sohbet etti. Damat Babası Sadık Erdoğan’ın kız isteme adeti sırasında Sena’nın Babası Güven Gönüllü ile Anneanne Seviye İncesu’nun duygusal anlar yaşadıkları görüldü. Bir başka duygulu an ise Köksal Ailesinin çiçek sürprizi ile yaşandı.

Kahve ikramı ve hediyeleşmenin ardından nişan merasimine geçildi.

Nişan yüzüklerini Sena’nın Dayısı Yüksek Mimar Barbaros İncesu hayırlı olsun dilekleri ile takarken, kurdele ise Anneanne Seviye İncesu ile birlikte kesildi. Makasın kesmemesi üzerine adet olarak elini cebine atan Damat babası Sadık Erdoğan, gelinin çalışkan arkadaşları Dila ile Lal’ı görmesi ile makas kesti.

Nişan yüzüklerinin takılmasını, takı merasimi, Gelin Sena ile Damat Mustafa’nın aile büyüklerinin elin öperek çikolata ikramında bulunması ve ailelerin birbirlerini kutlamaları takip etti.

Pasta kesimi, hatıra fotoğrafı çekimi ve ikramlar eşliğinde samimi ortamda sohbetle devam eden nişan töreni, Ereğlili ailelerin misafirleri yolcu etmesi ile son buldu.

Haber Hayat Yayıncılık olarak gençleri ve aileleri kutlar, ömür boyu mutluluklar dileriz.

Paylaşın:
741 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ