logo

BALBALOĞLU: “ÇALIŞMALARIMIZI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ”

  • İyi parti Zonguldak 1. sıra Milletvekili Adayı Evrim Balbaloğlu, “Ülkemizin, milletimizin geleceği için çıktığımız yolda; 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine yönelik çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” dedi.

İyi parti Zonguldak 1. sıra Milletvekili Adayı Evrim Balbaloğlu, seçime yönelik çalışmalarını basınla paylaştı. Yazılı açıklamasında; Kdz. Ereğli Belediye Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Belediye Başkanı Halil Posbıyık ziyaretleri ile başladığı temaslarına Ziraat Odası Başkanı Zafer Yalman, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Deniz Ticaret Odası Başkanı Oğuz Ünlüer ve Pelitli Köyü Güzelleştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği iftar programı ile devam ettirdiğini bildiren Balbaloğlu, ziyaretlerde sektörel konuların gündeme geldiğini söyledi.

Balbaloğlu ekip arkadaşları ile birlikte sürdürdüğü ziyaret ve temaslarını şöyle özetledi:

13 Nisanda da, Karadeniz Ereğli’de bir dizi ziyaretlerde bulunduk, karşılıklı görüş alışverişlerimiz ile genel durum değerlendirmeleri yaptık.

ZİRAAT ODASI:

Karadeniz Ereğli Ziraat Odası Başkanı Sayın Zafer Yalman’ı ziyaretimizde ise göreve seçilmesinden dolayı bir kez daha kutladık. Ülke genelinde olduğu gibi bölgemizde de olumsuzluklar yaşanan tarım ve hayvancılıkta yaşanan sıkıntıları masaya yatırdığımız görüşmede, bir tarım ülkesi olan ve ‘kendi kendine yeten 7 ülkeden biri’ konumundaki Türkiye’nin, Millet İttifakı’nın iktidarında hayati önem taşıyan konuda yapacaklarını sıraladık.

ŞOFÖRLER ODASI:

Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı ziyaretimizde de Oda Başkanı Sayın Cevdet Civelek ile şoför esnafımızın sorunlarını tartıştık, çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulunduk.

DENİZ TİCARET ODASI :

Karadeniz Ereğli Deniz Ticaret Odası Başkanımız Sayın Oğuz Ünlüer’i ziyaretimizde başlıca konumuz, ilçede sektörde önemli hizmet veren Bozhane Barınağı Limanı ile ilgili gelişmeleri değerlendirmek oldu. Aynı zamanda Karadeniz Ereğli Belediyemize de önemli ekonomik katkı sağlayan limanın, yeniden işler ve hizmet verebilen hale gelmesi üzerinde Sayın Ünlüer’in görüşlerini aldık. Bunun yanı sıra verebileceğimiz katkı üzerinde konuştuk. Konu ile ilgili oldukça samimi olduğunu bildiğimiz Sayın Ünlüer’in sorunun çözümü için sarf ettiği çabaya da şahit olduk. Yine, 3 yanı denizlerle çevrili ülkemizin, Karadeniz’de denizcilik sektörünün önemli bölgelerinden olan Zonguldak’ın sektörde daha da aktif olabilmesine yönelik görüşlerimizi de aktardık.

PELİTLİ KÖYÜ DERNEĞİ İFTARI:

Akşam saatlerinde ise davet üzerine Pelitli Köyü Güzelleştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneğimizin iftarında vatandaşlarımızla buluştuk.

Gün içindeki ziyaretlerimizde gösterilen ilgi ve alaka dolayısıyla, başta Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Oda ve dernek başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Gösterilen her ilginin; çalışma şevkimizi ve azmimizi, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek 13. Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Milletvekili seçimlerini, Millet İttifakı’nın büyük üstünlükle kazanacağına olan inancımızı daha da arttırdığının bilinmesini istiyoruz.

Paylaşın:
338 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ