logo

BAŞDANIŞMAN SAADET ORUÇ’UN EREĞLİ HASSASİYETİ!

  • Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, Kdz. Ereğlili Gazetecilerle makamında görüş alışverişinde bulunduktan sonra yaptığı paylaşımda, “Ereğli insanının refahı ve iyiliği için karşılıklı görüş ve önerilerimizi paylaştık.” dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, Karadeniz Ereğli ile ilgili çeşitli konuları görüşmek amacıyla davet ettiği basın mensupları ile görüş alışverişinde bulundu.
13 Eylül Cuma günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen görüşmede, geçmiş dönemlerde gazetecilik de yapan ve Ereğli hassasiyeti bilinen Başdanışman Oruç; ülke, bölge ve Erdemir-Ereğli ilişkileri konularında gazetecilerle sohbet etti. Kişilerden ziyade olaylar ve olgular üzerinden görüşmeyi tercih eden Oruç, sorularına cevaplar ararken, kendisine sorulan soruları da cevapladı. İkramlar eşliğinde gerçekleşen toplantıda siyasi, sosyoekonomik ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunuldu.

GAZETECİLER VE ORUÇ MEMNUN OLDU

İlçe gündeminde olan Erdemir’in Özel Endüstri Bölgesi ilan edilmesi konusunun da karşılıklı olarak değerlendirildiği toplantıda söz alan gazeteciler; Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı Doğan Gönüllü, ERMED Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, ERMED Denetim Kurulu Üyesi Sabriye Aşır, Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) Başkanı Şafak Erel, EGD Yönetim Kurulu Üyeleri İlknur Turt ve Vedat Kılıç, toplantıya davetli olarak katılmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

“EREĞLİ İNSANININ İYİLİĞİ İÇİN…” DEDİ

Konulara ilişkin görüşlerini aktaran Oruç da, kendi ifadesi ile ‘Optimum Denge’nin önemine dikkat çekerek görüşmelerin devam edeceğinin mesajını verdi. Paylaşımında “kent gündemine ilişkin verimli bir zihin fırtınası gerçekleştirdik. Ereğli insanının refahı ve iyiliği için karşılıklı görüş ve önerilerimizi paylaştık.” ifadelerini kullanan Oruç, katılımcı gazetecilere teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

.



Paylaşın:
257 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ