logo

BBP İLÇE BAŞKANI KARAOĞLU’NDAN KONGREYE DAVET

  • Büyük Birlik Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu, 19 Haziran Pazar günü BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de katılımı ile yapılacak ilçe kongresine tüm halkı davet etti.

Büyük Birlik Partisi(BBP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu, 19 Haziran Pazar günü yapılacak ilçe kongresine Genel Başkan Mustafa Destici’nin de katılacağını belirterek tüm halkı davet etti.

Karaoğlu, BBP Kurucu Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve Genel Başkan Mustafa Destici’nin birlikte fotoğrafının bulunduğu ‘Hepimiz aynı kilimin deseniyiz’ yazılı davetiye ile birlikte yaptığı açıklaması şöyle :

“Büyük Birlik Partisi Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı olarak, kuruluş çalışmalarımızı partimizin adına ve şanına yakışır şekilde birlik-beraberlik içinde tamamlamış bulunuyoruz. Birinci olağan kongremiz, 19 Haziran 2022 Pazar günü saat 14:00’de Genel Başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ`nin katılımları ile Hüseyin Tatoğlu Kongre Merkezinde, dava arkadaşlarımız, sevenlerimiz, konuklarımız ve tüm halkımızın katılımı ile gerçekleştirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Paylaşın:
431 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ