logo

ÇANAKÇI “BAŞARININ SIRRI DEVAMLILIK VE DİSİPLİNDİR”

Zonguldak Devrek’te faaliyet gösteren Çanakcılar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Seza Çanakçı, Başarı Öyküsünü BEÜ öğrencileri ile paylaşırken, “Başarı bir anda elde edilemez. Hedefleriniz doğrultusunda her gün bir tuğla koyarak yola devam edebilirsiniz. Bu açıdan bizim başarımızın sırrı devamlılık ve disiplindir” ifadelerini kullandı.

Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) Devrek Kampüsü konferans salonunda “Sanayi-Üniversite Buluşması” kapsamında Çanakcılar Yapı Malzemeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çanakcı öğrenciler ile bir araya geldi.

BEÜ Basın Ofisinden verilen bilgiye göre; 12 Aralık Perşembe günü öğrencilerle girişimcilik üzerine bir söyleşi gerçekleştiren Çanakcılar Yapı Malzemeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çanakcı, iş hayatından örnekler vererek, başarıya giden yolda karşılaştıkları zorlukları ve bu zorlukları nasıl aştığını anlattı.

KOLAY YOLDAN PARA KAZANILAMAZ”

Girişimciliğin ülke ekonomisi açısından önemine değinen ve öğrencilere tavsiyelerde bulunan Çanakcı, çağın bilgi çağı olduğunu, bilgiye erişmenin eskiye oranla daha kolay olduğunu, gençlerin başarıyı yakalayabilmeleri için her gün kendilerini biraz daha geliştirmeleri gerektiğini belirterek “Kolay yoldan para kazanılamaz, kazanılabilse bile bunun bir değeri yoktur. Başarı bir anda elde edilemez. Hedefleriniz doğrultusunda her gün bir tuğla koyarak yola devam edebilirsiniz. Bu açıdan bizim başarımızın sırrı devamlılık ve disiplindir” diye konuştu. İşletmelerin kuruluş aşamasında büyük zorluklar yaşadığını ve bu zorlukları aşmadaki en büyük faktörün çok çalışmak olduğunu belirten Çanakcı, küçük detayların iyi analiz edilmesi ve ufak görülebilecek problemlerin büyümeden çözüme kavuşturulması gerektiği konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Soru cevap şeklinde devam eden söyleşi,  Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Devrek MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ferdi Kesikoğlu tarafından Sezai Çanakcı’ya teşekkür belgesi verilmesi ile sona erdi.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1144 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ