logo

CHP ADAY ADAYI ERYİĞİT, 23 YILLIK SİYASİ YAŞAMINI ÖZETLEDİ

  • Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Türkan Eryiğit, 23 senedir aktif siyasetin içinde bulunduğunu belirterek üstlendiği görevleri açıkladı ve yeni dönemde görev almak istiyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi 37. Kurultay Delegesi ve Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Türkan Eryiğit, gazetemizden Doğan Gönüllü’ye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli ve Zonguldak Örgütlerinde partililerin yakından tanıdığı isim Eryiğit, kendisini kısaca tanıtırken, “16 Nisan 1962 tarihinde Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kandilli beldesinde dünya geldim. İki çocuk annesiyim.” ifadelerini kullandı.

Siyasi yaşamını da özetleyen Eryiğit, 14 Mayıs Genel Seçimleri Milletvekili Aday Adaylığına kadar olan süreci, şöyle açıkladı:

” 23 senedir aktif siyasetin içindeyim. Siyasî yaşamımın ilk on dört senesinde partimin İstanbul Tuzla İlçe Örgütü’nde görev aldım. Bu dönem içinde gerçekleşen tüm genel ve yerel seçimler ile referandum çalışmalarında hem ilçe örgütüm hem de İstanbul’a bağlı diğer ilçe örgütleri bünyesinde önemli çalışmalara iştirak ettim. 2014 Yerel İdareler Seçimleri öncesinde Genel Başkan’ımız Kemal Kılıdaroğlu’nun direktifi ile doğup büyüdüğüm memlekette kanaat önderi olarak bazı önemli projelerin gerçekleştirilmesi için görevlendirildim. 23 yıllık siyasi yaşamım içinde mahalle delegeliği, ilçe genel kurulları ve üst kurul delegelikleri yaptım. Halen CHP’nin Zonguldak 37. Kurultay Delegesi sıfatını taşıyorum.”

2023 Genel Seçimleri için Aday Adaylığı başvurusunu genel ifade ile kısaca yanıtlamayı tercih eden Eryiğit, “Yeni dönemde partimizde görev almak amacıyla Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundum.” dedi.

Paylaşın:
575 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ