logo

CHP KDZ. EREĞLİ KADIN KOLLARI’NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

  • CHP Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Neslihan Pamuk, ihtiyaç sahibi öğrenciler için hayırseverlerin destekleri ile toplanan yardımların ulaştırıldığını belirtti ve Din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı yapmadan titiz bir çalışma sonucu ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi belirleyip, kırtasiye, okul kıyafetleri vs. yardımlarımızı ulaştırarak öğrencilerimize destek olmanın ve eğitimde fırsat eşitliği yaratacak olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. “dedi.

Okulların açılması ile birlikte kronik bir sosyal sorun olan fırsat eşitsizliği gidermek için, yardımsever kişi ve kurumlar hareket geçti.

Bu kapsamda ihtiyaç sahibi öğrencilere belirleyen CHP Kdz. Ereğli Kadın Kolları Yönetimi, hayırseverlerden topladıkları yardımları öğrencilere ulaştırdı. Öğrencileri ve velilerini teşhir etmemeye özen gösteren CHP’li kadınlar, “Hepimiz bilmekteyiz ki eğitimdeki başarılar, sadece öğrencilere değil, topluma da büyük katkı sağlamaktadır.” düşüncesi ile sosyal sorumluluk görevini yerine getirdi.

Süreci titizlikle yöneten Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Neslihan Pamuk, duygularını paylaşırken, “eğitimde fırsat eşitliği yaratacak olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi.

Pamuk, Kadın Kolları İlçe yönetimi adına gazetemize yaptığı açıklamada duygularını şöyle ifade etti:

2024-2025 eğitim ve öğretim yılı başlamış olup, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz bu yıla yeni bir heyecan ve umutla girmenin mutluluğunu yaşamaktadır.

Ancak maddi imkansızlıklar sebebiyle bu eğitim ve öğretim yılına buruk giren öğrencilerimizde bulunmaktadır.Bizler “Öğrenciler Geleceğimizdir” düşüncesinden yola çıkarak tüm öğrencilerimizin eşit fırsatlara sahip olmalarını istiyoruz.

Toplumdaki dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen sivil toplum kuruluşları, kurumlar, duyarlı vatandaşlarımız ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bu yardımları esirgememekte, öğrencilerimizin en iyi şartlar altında eğitim alabilmeleri için hiç bir fedakarlıktan kaçınmamaktadırlar.

Bizler de sorumluluğumuz gereği Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli İlçe Kadın Kolları olarak din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı yapmadan titiz bir çalışma sonucu ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi belirleyip, kırtasiye, okul kıyafetleri vs. yardımlarımızı ulaştırarak öğrencilerimize destek olmanın ve eğitimde fırsat eşitliği yaratacak olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bizlere destek olan tüm hayırseverlere teşekkür ederiz.

Geleceğimiz, yarınlarımız olan çocuklarımızın 2024- 2025 eğitim ve öğretim yılını tebrik ediyor, öğretmen ve velilerimizin eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi noktasında uyum içerisinde geçirecekleri bir yıl olmasını diliyoruz.”

Paylaşın:
403 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ