logo

CUMHURİYET COŞKUSU DEVAM EDİYOR!

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Kdz. Ereğli’de düzenlenen, ‘tebrikleri kabulü ve resmi geçit törenlerine’ coşkulu ve yoğun katılım oldu.

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 96. yıldönümünde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, tüm Yurtta olduğu gibi Zonguldak ve Ereğli’de de coşku ile kutlanmaya devam ediyor.

28 Ekim Pazartesi günü düzenlenen çelenk takdim töreninin ardından 29 Ekim Salı günü sabah saat 10.30’da Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar ve Belediye Başkanı Halil Posbıyık Atatürk anıtı arka kısmında bulunan İnönü parkında kurulu platform önünde tebrikleri kabul ettiler. Tören alanında Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri tarafında düzenlenen ve değişik metaryallarden üretilen ’96 Türk Bayrağı Sergisi’ katılımcıların ilgisini çekti.

Tebriklerin kabulü törenine; Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ, BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral, askeri, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı, sahil bulvarındaki alanda, protokolün halkın bayramını kutlaması, konuşmalar ve geçit töreni ile devam ediyor.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ:

Paylaşın:
1257 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ