logo

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLERE SON GÖREV!

  • Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden Kdz. Ereğlili 6 vatandaş, Bozhane Camiinde kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan Gaziantep, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’da büyük yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybeden Kdz. Ereğlili 6 vatandaş için bugün Cuma namazına müteakip Bozhane Camiinde cenaze töreni düzenlendi.

Cenazeleri aynı tabutta bulunan anne Sevda Selçuk ile 2,5 yaşındaki oğlu Hüseyin Mehmet Selçuk’un yanı sıra baba Volkan Selçuk ve diğer çocukları Beren Su Selçuk ve Derin Selçuk ile birlikte Buse İnce’nin cenaze namazlarını Kdz. Ereğli İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü kıldırdı.

Alınan helallik, kılınan cenaze namazları ve yapılan duaların ardından Selçuk Ailesi Belen Yeni Şehir mezarlığında, Buse İnce ise Şehir mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine; Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, siyasi parti ve STK temsilcileri, hayatını kaybedenlerin yakınları, sevenleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak, Selçuk ailesi ve Buse İnce’ye Allah’tan rahmet; yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Paylaşın:
416 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ